6.8keur

6.8keur

BMW 735i, 2003m. pilnas nors vistiek nepYrksit Cha cha

rezervuok Cha chaedita: juokauju Cha cha

rezervavau Geraiidet duja ar su biAndzu spraigisi ?

pareguliuosim duja nx Kietas

kaina tai labai gera,iseit turetu greit tokia kaina Šypsena

Armani tai pripises stupidovai, nes zodi “kaina” pavartojo du kartus

bet tai kaip 5er brangesni uz 7. kas per nesamonikes?? Paplepėkim

o tu dar karta pagalvok ar tikrai nesamones Kietaspas bmw visad ta pati nesamone, kad isleidzia pirmiausia 7 klase, o poto zemesnes. Ir toj 7 klasej visad daugiausia bug’u

Woris>realiai paziurek skelbimus,visada panasiai budavo. imkim kokiu 2000m 728i,528i,328i…pigiausias/brangesnis/brangiausias. paziurek kiek S klase mersas kainuoja 2000m…juokas,…arba a8

Tai limuzinai visada daugiausiai nuverteja, nes ju rinka salyginai maza yra, kadangi jau perka tie, kas nauju neiperka ir pinigus skaiciuoja labiau, tai ziuri paprastesnes auto kaip 5er mbe ir a6 nes islaikymas pigesnis.

bet realiai kiek toks pries 9metus kainavo,speju arti kokiu 80keur?

93k e,executive 110k e

viras - o bugai nera pataisomi?

nemanau,kad del bugu kaina krenta…metai savo daro…paklausa limams maza,nes daug kur mokesciai nemazi…kas juos pirktu,jei toks kainuotu kokius 15keur? Cha cha

uzsipisi taisyt, manau Šypsena nx juos taisyt, jei palauki facelift ir viskas savaime istaisyta buna Kietas

viskas? Cha cha tai atsiranda nauji bugai gal? dazniau masinos genda ne del bugu, o del susidevejimo… nu man grazus tie, priesfeisliftiniai, kaina irgi jegine, bet kazkaip pempe zino. keistai as jame atrodyciau Cha cha

turbut pirma kart girdziu, kad kazkam ‘grazus priesfeisliftiniai’ boingai Pavargęs Cha cha

ubagss - kazkada cia klausiau, tai atsirado dar vienas man pritariantis Cha cha nu bet tikrai grazesnes man tos priekines ir galines lempos, nei facelift. kazkokio masyvumo daugiau duoda

tuojaus idesiu ta grazu is pirmu ranku…nenugriukit nx Cha cha