5etukas

5etukas

Po savaitgalio nuplovė, tai net traukti geriau pradėjo. Per kelias dienas teko nemažai palakstyti nuo greitkelių iki žvyrkelių ir Šiaulių ne pačių geriausių kelių, tai tyliai sau nusprendžiau, kad velniai pardavikai be reikalo atkalbėjo mane nuo adaptyvinės važiuoklės. Per minkšta man ji šiek tiek. Svyruoja, linguoja, plaukia. Adaptyvinė būtų geriau, juolab, kad ne karvę kaštuoja. Šypsena Ar bent jau 19os ratukai. Na, yra, kaip yra.

pyfderai nu Piktas

kiek situ petaku matau, visi 2.0 Nu ir ubagai vadylos. Beje, auri, nesusizinojai ant kiek x6;x5 brangiau uz 7er kainuoja aptarnauti?

Nu, tikrai, vargo pisuokliai visi. Cha chaŽinojau visada. Klausdamas šito klausimo tu nebijai, kad diskusija baigsis lygiai taip pat, kaip ir praeitąkart? Mirkt Tiesa, aš gal nekorektiškai pasielgiau, bet, kantrybės pas mane riboti ištekliai.

rimti dielcai užtai su angliškais pežais ne dvilitriniais raižo, under the radar taip sakant Cha cha

bl tas 2,0 vaziuoja daugiau nei reikia Cha cha

va cia galeciau pasigirti savo opel kadetu, kuris turi adaptyvine vaziuokle , gal kiek skamba prabangiai, bet mygtuko paspaudimu, vaziuokle “sukieteja”. Vazinejau po Cekija/Lenkija per atostogas ir trasoje laikant 160-180 km/h tik su sukietinta vaziuokle vaziuota i posukius visai kitaip vaziuoja ir laiko kelia Šypsena o kai jau duobes isjungi ta “sukietinima” ir linguoji sau ramiai Gerai

uoj uoj uoj, citroenas 1990 metais tokius bajerius turėjo, giriasi čia darbiniais kadetais Cha cha

kad ne darbinis kadetas o asmeninis Kietas

nu daugiau buvo šanCų, kad darbinis Juokiasi

Citroeno kita technologija. Čia amortizatoriai tiesiog reguliuojamo kietumo. Šypsena

rafi rafi Cha cha…aisku motoro nebuna per didelio,bet kai yra tikrai neblogas 2litris,tai kazkaip nelogiska damoket uz 3litri veik kokius 8keur Neypac kai perkama masina is savu,o ne tetes ar babos Cha cha

pirmos kartos XMai kai eidavo i sport rezima, tai kieti kai oziai pasidarydavo Šypsena

1.6 dar geriau būtų Cha chaP.S. Kas geriau: Superb ar troikė bnv? Kalba apie naujus Nekaltas

kokia rida? Kas jau sugedo? toyota geriau

yozai, kas geriau, cepelinai ar pasipist… lygini nelyginamus Cha cha

Kosmoz Cha cha Gerai

Šiandien - pasipst. Savaitgalį, jaučiu, labiau cepelinų norėsis KietasNu OK, kas geriau: Superb ar Volvo V60?

tokiu atveju superb