530d vs v70 d5

530d vs v70 d5

Labas! Renkuosi masina ir vis neissirenku… Pradejau nuo V70 I kartos, perejau prie BMW 530d, nieko doro LT neradau, buvau jau prarades vilti kazka pirkt ir toliau su nissanioku vazinet. Bet dabar teko pasivezinti su V70 II tai paliko gera ispudi. Pasirodo turiu pazystama kuris uzsiema masinom is vokietijos, tad dabar ziurineju. Kaip manot, kuris geresnis variantas? Kodel? BMW 530d (2001-2002m) ar Volvo V70 D5 (2002-2003m). Pinigai apie ±15k.

kada spėjai apsikergti ir ubliutkų prisidaryt? Nekaltas

Tas V70, nu grynas grabovozas Ne Nežinau

Nors esu nemeGejas BMW bet pirkt Volvo tai tas pats beveik kaip SAAB’a Gėlė Blogai

doktoro bmw imk Taip girdejau jog pardavineja

TIK BMW

Jo doktoro kaulu kaulas Taip Gerai

O kodel tik BMW? Isvaizdos atzvilgiu man V70 mieliau sirdziai Apkabinimas O ir D5 varikliai visai smagiai vaziuojasi. Vairavau chipuota (nezinau kiek kw, gal kazkas apie ~140kw), tai eina tikrai ne ka blogiau nei 530d. O ir sanaudos GeraiP.s. Volvos sedynes pasakiskos Cha cha

bnw labiau ziurisi. o volva tokia jau per 50 perkopusio dedulio, judancio i dacia sode, auto Šypsena

o kuom fasatC univermagas blogai?

kebabas > volvo motoras myli tik salera is degalines… Šypsenair siap volvo yra kaprizingesne… po poros metu aprduodamas… bmw kainuos brangiau. bmw malioniau vairuoti, nes RWD… ir pacukiskom panetkem busi boicas Cha cha

O kaip i bmw ziurima spaudoj irgi skaitei tikriausiai JuokiasiPries facata nusistates. Nepatinka nei kiek. Vaziavau su B5, tai Blogai. Tiesiog nelimpa ir tiek

Nu tai pats atsakei dabar ko nori, ar cia lauksi kol perkalbines ant audi pirkimo tave?

pats nori volvo, bet laukia dalIviu nuomones Gerai

vyriausias> na matai, kyborgas uzmet keleta labai geru faktu. Mastau. Nepirksiu vien del to kad patinka, ivertinsiu ir kitus dalykus kaip pilima is bambaliuko… Mr> o 530d tai jau megsta ne is degalines ? Šypsena

huntero> laukiu dalyviu palaiminimo Angelas

o tipo i bmw galima is grioviu pilt? Man volvo ir mielesnis, toks tankas Cha cha

pazystamas vazineja su xc70 dyzeliu. pastoviai komandiruotes i rusyna. aisku kura pila tik normaliose degalinese ir tik rusyne. pirkta nuo naujos. 3 m. beda tik del uzalusios rusiskos ziemines salerkos

rhcp> youtube.com/watch?v=Wx3tfDI-Tiw jo gerai atrodo kai toks skersas nesasi per sniegus Cha cha