5-MECIO PLANAS

5-MECIO PLANAS

Stai koks uz musu ishrinktojo nugaros stovinciu musu "motinos Rusijos" atstovu 5-mecio planas:

1. plano pirmasis punktas jau igyvendintas - i prezidentus sekmingai prakiso ypatingai ribota ir labai lengvai valdoma persona
  2. Uspachikas (tu paciu "kolegu" is Rusijos remiamas) bando pramust reikala su vienmandatem rinkimu apygardom - tuo paciu budu kaip ruskiai lakuna prakiso, per vienmandates prakis (kaimieciams vel duonos ir zaidimu pazadeje) ir kitus savus bicus… tikimasi SAVU daugumos seime (beje rinkimu komisijai, pasirodo, nera pristatyti visi lapai su parasais del referendumo pries NATO, tai pati rinkimu komisija baiminasi, kad tie lapukai bus panaudoti agurkicho idejai paremti)
  3. kai seime dauguma bus SAVI, bus galima ivest kai kurias konstitucijos pataisas, pvz suteikt prezidentui daugiau galiu
  4. planuose tp yra daryt viska, kad butu prakistas referendumas del stojimo i ES, o tada ir Nato nematysim, o tada dar seks viena konstitucijos pataisele , liecianti nesijungima i atitinkamas sajungas, o tada bus pradziai kokia nekalta sutartele su rusija bruksteleta (kaip ir pats prezydentas sake, kad santykiai su Rasyja bus viena svrabiausiu musu uzsienio politikos daliu), o toliau kas seks …
  5. broliai lietuviai, gelbekimes

labai panasiai i tiesa skamba.
Jei ivyks, bus prastai.
Teisingi zodziai:
Prezidentas musu,
Nors paremtas rusu

Reikia vyrai kleti TAUTA.

Veiksime mazomis grupelemis po 1000. Jus su Vilniaus antifasistiniu fontu uzimsite banka, telgrafa, bite ir Omniteli (tele2 pasiduos pati) ir Respublika. Veliau iskleide grupuoteuzimti gelezinkelio stoti ir sugrazinti visu vykstanciu is Kaningrado ir atgal. treciasis jusu batalionas telgul paruoshia Zalgirio stadiona… Ieskosime uzsilikusios Bakso Agenturos (ta prasme Spijonu).

Kavianskai pasiima grantas ir im saugoti Kauno HESA, bei juda link Telsiu. Per Kedainius.

As Asmeniskai apsisimu garantuoti Partizanini judejima Zemaitijoje, kur kartu su smulkiomis grpelemis veikiancia Palangos vietine rinktine uzgrobsime Orvydu tanka ir tada susijungsime su Kavianskais aplink perklaida buvusia Zemaitijos sostine.

tikiuosi moderatoriai neapkaltins manes kesinimusi jega nversti teiseta santvarka Juokiasi.

briedi: greit gali but nebejuokinga

Tas 5-mecio planas truputuka naftalinu atsiduoda. Manau, kad tokie zmones kaip ponas Viktoras ir Co perdaug nesistengia sukliudyti NATO ir ES reikalams. Dabar jie daugiau orientuojasi i tai kaip jaukiai cia isitaisyti naujomis salygomis, t.y. Lietuvai bunant minetose organizacijose. Kas yra pavojingiau, tiesa sakant, dar neaishku…

Musolini, geriau uzsidziauk, kol i raga ne gavai. Tavo zodziai smirda nacizmu uz 100 miliu. Jei musu ir nepaims i nato ir es, tai tik del tokiu debilu, kaip tu! Labai tiems rusams Lietuva reikia, jiem ir savo gemoroju uztinka.

briedi tu prikolnai cia pavarei

briedi savo palaikyma kaune turi mes jau saugom pasikeisdami HESA !!!
Žvaigždė

O ka, galvojat, kad netikslus planas?Šypsena Zinoma, dar patikslinti galima butu, bet paliksiu tai jusu fantazijai…Labas
Siaip tai man jau vemt verchia sitos Pakso ir jo komandos nesamones…Veee

mane vemti vercia paranoja susijusi su paxu…

mane vemt vercia alus kuri vakar isgeriau !!!
Veee Veee Veee Veee
Žvaigždė

paranoja?
mane tai vemt vercia kai kuriu asmenu bukumas, mananciu, kad paxas yra Lietuvos gelbetojas.

Prezidentas musu,
Nors paremstas rusu

zmogus parases “lietuviai gelbekimes” ir neigiamai atsiliepes apie nato ir es jau nacistas? Cha cha Cha cha Cha cha

[Moderuota 90h]

Na bet ir geras Uspaskio planas - nuo vienos savivaldybes vienas zmogus - 1 nuo Vilniaus ir atitinkamai vienas nuo Neringos. Tai ka, jus galvojat, kad negalima nupirkt Neringos, Akmenes ar kokio Joniskio rinkeju?
O kur gi deklaruojamoji lygi rinkimu teise? Kaimiecio balsas taps svaresnis uz miestiecio. Absurdas.

PS
nematau jokio nacizmo musolini1 pasisakymuose. Gal kas konkreciau biski paaiskintu.

mane vemt vercia kai zmones mato tik balta ir juoda… man gyvenime paxas nepatiko…