5.7


5.7

youtu.be/lpCJ-H0iUzIpastate i garaza visam laikui Liūdnas

dyzeliniai amerikonai dar su razgonu ta lektuveli pravilktu

“darbo partijos rinkejai kaip pidiarastai: ju daug,bet nei vieno nepazistu” Juokiasi

skirtingai nei patvoriniai, kurie is tolo rekia uz ka reik balsuot Cha cha

kas foto trina? Kvankt?

nu jo, duramaxas su tokiu priciepu dar ir babuina apdetu. Juokiasi

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426182_15911701 0898432_919249087_n.jpg

cia db gaunas, kaip su ES, tipo nieks nebalsavo, bet vistiek istojom. Juokiasi

Taip

uz elektrine irgi niekas nebalsavo bet vistiek pradesim statyt Cha chayoutube.com/watch?v=1j3PWGRrCZ4

o tai kas balsavo? man dar įdomiau su Drąsos Keliu, veržėsi į seimą, o patkę jau iš kart deklaruoja kad bėgs į kampą, lys po šluota ir keturis metus nieko nedarys - eisim opocizijon. velniava, ne kitaip. Bet politika toks reikalas, kai tau nereikia atsakyt už tuos pažadus kuriuos minėjai anksčiau. Jau kiek daug būtų pasiekta, jei sumažėtų partijų skaičius.

apex - o kas DK belieka? ka deklaruoti? prideklaravo busimas 30-40 vietu seime… prisiplaks prie kitu, pasiciudins ir dings, kaip valinskininkai… pazadai…kokie dar pazadai? is ko kelt ta minimuma iki 1500lt? is ko mazint mokescius? pasakos pries miega vaikams ir tiek. nuo pazadu bus gerai muilintis pasakius, kad koalicijos partneriai kisa pagalius i ratus ir tiek ziniu.

Duoda žmonėm tai ką nori jie gauti. Paimkim vyresnio amžiaus rinkėjus - jie balsuos už “pakelsime pensijas” nes tai liečia juos, jiems neįdomu, kas bus su ta Lietuva po 5 metų, nes jiem šiandien įdomu. čia žmogiška, nors ir neteisinga. Tas pats su Atomine. Paksas lyg kažką kalbėjo, kad mums reikia atominės, bet ne tokios kaip dabar ketinama, o tobulesnės, gal net su vėjo reaktoriumi. google klausiau, google dar tokio vėjo atominio reaktoriaus nežino…

apex, su balsavimu, tai taip dudelol.com/img/how-democracy-works.jpg