5.1 garsas
Yra noras žiūrint DVD (su kompu) turėti padorų garsą. Taigi reikėtų kolonėlių. Bet žiūriu dabar yra visokiausių, kad net neaišku ką pirkt. Skirti galiu apie 200 Lt šiam reikalui. Galingų nereikia, nes ir vietos kur jas dėt nėra. Yra 4+subwoofer, 5+subwoofer, ir netgi 7+subwoofer. Kas čia per išprotėjimas? Man pakaktų ir 4… Kyla klausimas ką duoda 5 kolonėlė? Ji turėtų stovėti už nugaros?
Dar vienas dalykas, kad garso plokštė pas mane SB Live. Išėjimai 4. Nežinau kaip pasijungia tos kolonėlės… Ar užteks tokios garso plokštės? Pakomentuokit kas naudojat tokius dalykus…
Pirk Creative 7.1 jos nebrangios ir yra skirtos kaip tik DVD.Bet tau dar reikes Garso Plokstes tam reikalui,cia dar apie 100tt o koloneles kainuoja apie 200-250lt nu vat
Creative Speakers Inspire T7700 7.1 kaina BMS’e 469 Lt. Ar kalbi apie ką nors kita? Be to, tikrai neturiu kur dėti tiek kolonėlių. Tam reikėtų specialaus kambario.
Nusipirk geras 2.1 koloneles ir galesi normaliai ziuret savo DVD.
pirk creative 5.1 kazkas apie ~250lt penkta kolonele yra centrine per ka girdisi filmo igarsinimas t.y aktoriu balsai per likusias eina garso efektai kaip i live pajungt 5.1 koloneles rasi http://www.creative.com
4.1 gal ir nieko bet ne tas geriau 5.1
Per centrine kolonele nebutinai girdisi vien tik aktoriu balsai - ji paprasciausiai yra centrine.
kazkas nusisnekejo del 2.1. nebesvaikit. DVD tam ir yra DVD, kad ji klausytusi per 5.1. 6.1 ar 7.1 neapsimoka, nes beveik nera filmu yrasytu tokiu formatu.
Jei pas tave tikrai Live!, jos pilnai uzteks. pirk 5.1 sistema (as pripazystu Creative arba Altec) ir nematysi vargo…
niex rašė:
Nusipirk geras 2.1 koloneles ir galesi normaliai ziuret savo DVD.
Tai aš ir dabar galiu žiūrėt - centras pajungtas. Bet norisi turėti visą DVD malonumą… O ir žaidimuose kartais neblogai. Nors žaidžiu retai…
Beje, kaip sprendžiat kolonėlių išdėstymą? T.y. kambaryje vietos nelabai yra, galima būtų pakabinti kampuose palubėje nebent… Bet kažin ar bus gerai…
Del pakabinimo manau dideles problemos nebus - rear koloneles mazos, paprasysi kokioj dirbtuvelej, islankstys is storesnes vielos blizgancius stovelius kokio metro aukscio… Ir grazu, ir pasistatsi kur nori…
Virgis_Spirgis rašė:
O tai palubej kabinti blogai?? kaip sykis pas mane creative 5.1.Ir dfar, kur pigiausia galetu prailginti laida, nes neuztenka jo ilgio galinem kolonelem.
Reikia koloneles isdestyti ausu lygyje ,kad gerai girdetum.Statyti tikrai patogiau nei kabinti,nes gali pernesti nesunkiai stova jei reiks.Aisku originalus stovai is creativo kainuoja 160 uz pora ,taigi geriausiai paciam susimeistruoti.As pavyzdziui pasidariau medinius tai gavosi apie 3 Lt vienas
5.1 butina erdve ir ziurek , kad arti nebutu uzuolaidu.