48 cm
Grozis
o taip praeitais metais ten upetakiu nepagavau kazkur dinge buvo o siemet mane labai maloniai nustebino du grazuolis sitas didesnis
Smagu,kad atsirado ir dar tokie
bliac kazkaip tolokai jis ten nuo vandens nunestas kaip paleidimui (((
_"po-vandeniu | 04-22 00:35 Atsakyti privačiai bliac kazkaip tolokai jis ten nuo vandens nunestas kaip paleidimui Liūdnas((( "_zajabys tokiu kosmonautu su sijonais komentarai
laukiau sito klausimo )) abu mano pagauti plaukioja toliau
Po-vandeniu - slepkis po-lapais Pagal kokius pozymius is nuotraukos matuoji atstuma iki vadens
Pagal zoles augimo krypti ar pagal upetakio veido israiska?
Laimikis tai
na jei ponai Alvikas ir Tadas turetu bent kiek uz graikini riesuta didesnes smegenis, tai net ir savo zvairom akytem butu pastebeje kad yra antra nuotrauka, kurioje matosi atstumas iki upes… ir nereiktu demonstruot savo uzbekiskai suvalkietisko gudrumo, apie kazkokias zoles kalbant… Andryxx - nu tada zjbs
Ale tai esat griežti - vis vadovauti norit. Nepažeidžiant taisyklių pagavau - noriu paleidžiu, noriu - suvalgau. Noriu - tikiu Kristumi, noriu - Buda, noriu - šalpusnio lapu. Ir nei vienas šmikis man nevadovaus.Negi nesuprantat, kad tik PATS ŽMOGUS gali ir turi sprendimus atsakingai priiminėti, o ne žvalgyti į šonus, kas ką pakomentuos. Nei žvyno…
Gražuolis
nu apie sita zuvy as ne karto nepasakiau kad jis butinai paleistas turi but, tik siaip butu gaila jei butu paimtas… nu o cia zmones apie sijonus bazara uzvede, nu nori pasneket apie sijonus - nu davai pasnekam apie sijonus… na o kas del zvalgymosi i komentarus, tai kaip bebutu, bet visgi aplinka irgi daro itaka… bentjau labai jaunimui…
grazus
41 cm is jegos
Povandeni - tai ir komentuok po ta nuotrauka O jei tau 10 metru yra per toli - tai labai jau letas esi
Nepatinka man davatkos ir viskas…