4 merginos+kaciukas

4 merginos+kaciukas

Gyvenam keturiese mazam kaip kisenele kambarelyje-tai maza vietos,bet jau siaip ne taip pripratomŠypsenaIr stai vienadien kambarioke pareiskia-atsivesiu kaciuka,nes man labai truksta savo kaciu…Mums sokasApakęs…Jau taip maza vietos-kur mes dar kaciuka kisim???JuokiasiKa apie tai manot?Kaip ja atkalbet?

shejp ash myliu visus gywunus, dabar turiu taxe :]D~… esu kate tureyuz, kaj buwaw mazhike… bet jin kazhkada primyzho kilima nawja Cha cha… ir mama ja liepe kurnors ishnest… kadangi su techiu neradom shejmininku, thay lajptinej lajkem… vznh… anyways: shejp pasakyk kad labaj BEPROTISHKAJ smirda kaj primyzha… uch… neduok dieve Girtas

Jei bus trys prie viena-tada jos net ikalbineti nereiks-nugalesit…bet gal ta katyte pamilsit-visai faina bus…pelytes jums nes…tada jau isvis ne 5-e busitCha cha

Norėčiau tarp 4 merginų įsitaisyt … Nekaltas Nekaltas Cha cha Gerai

JuokiasiJuokiasi

neabejoju…
o kačiukas tas, kurį grasina partempti gal rimtai koks dvikojis?Cha cha

o tu dar pagalvok…

Jau daug syk apie tai galvojau … ir dabar galvoju Nekaltas galvoju NekaltasLaimingas

Cha chaCha chaCha cha

O murka nesupyks???

o kam tai rūpi, kai aplink 4 murkos…Cha cha

Tik ka kalbejau su murka,sake,ji jokiu pasaliniu vaikinu nepageidauja…ir merginu zadejo irgi apmazintiJuokiasi

TaipTaipTaipGeraiCha chaCha chaCha cha

murrr, teks trimis murkomis pasitenkintiCha chaCha cha

Cha cha

Tau kočėlas kitos murkos rankose nerūpėtų???

jei gyvenčiau su kitomis 4, lai ta su kočėlu papučia man į uodegą…Juokiasi

matai keturios tikrai neblogai Taip bet va kai kokiom dviem trim tavęs vienu metu prireiks ir jos dalintis nenorės… Tu ka į tris dalis persiplėši???

Mes visos labai draugiskos ir jei vietoj kaciuko butu…
MirktKaip nors pasidalintume,laika pasiskirsciusios…LiežuvisFlirtas

kaciukas esu ash? Nekaltas

Atiduodu savo Erekciją

http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/230137-=(7553941
22