4 menesiai 14 buciniu

4 menesiai 14 buciniu

daraugauju su savo mergina jau 4 menesius,o per ta laika mes buciavomes i lupas paprastai 4 kartus ir gal kokiu 10 kartu as pabuciavau ja i skruosta Liūdnas ass ja labai myliu, bet nezinau, kaip man elgtis…ji irgi pasako, kad myli…retai,bet pasako…o man beprotiskai norisi buciuotis ir tik su ja!!ka daryt???

Tai ir buchiuokis Šypsena

Įtrauk ją į žaidimą. Mano Vyras taip darė, kai norėjo Lūpos Mirkt

Apsimesk, kad nemoki bučiuotis. Ir paprašyk, kad ji pamokytų Mirkt Aišku, gražiai paprašyk, kad neatsispirtų pagundai pabūti mokytoja Tūsas

Linksmas žaidimas Bučkis Niam niam Cha cha

Imho, ne tos lūpos buvo pasirinktos.

bet kaip apsimesti? pastaraji karta, kai ja pabuciavau ji buvo apsalusi, nes nors as nesibuciavau jau gal 5 metus, padariau tai tiesiog nuostabiai…ir jai labai patiko…bet Liūdnas

Labai atsiprasau, bet gal problema tavyje visko gi buna, gal pas dantista senai buvai, gal vidaus organu, kokia zaraza yra, gal su skrandziu, kas ne taip supranti, ka noriu pasakyti. O siaip visad geriausias sprendimas tai yra paklausti, kodel ji nenori. Nes mes cia galim priparinti daug visko, bet ar tas pades…As pasakysiu imk ir buciuok ja, bet tai gali tik pablognti situacija, jei yra priezastis del, kurios ji nenori buciuotis…

Pažiūrėk temą "RYDO priimamasis", ten ir klausk.

ji nesako, kodel nenori buciuotis Liūdnas sako, kad suprato, jog visai gerai galima draugauti ir be Bučkis nu suprantu, koki menesi…du…bet po tiek laiko sakyti,kad myli ir nenoreti… o dantys pas mane bene sveikiausi visoje mokykloje dabarŠypsenana ji greit vaziuos ploksteliu arba briketu statytis ( nors net neissivaizduoju,kodel,nes jos dantys grazus), tai gal …?bet ne…

Reiskai blogai kalbejai, nes tokiems dalykams turi buti paaiskinimas, siaip sau nebuna, kad galima ir be to, ne Negalima. O briketai nekuo deti Cha cha Taip, kad paklausinek geriau.

tai , kad ji sikart uzsisika, kai pradedu apie tai sneketi…"man atsibodo to klausytis" pradeda baisiausiai pykti…bet greitai atlyzta…nesuprantu jos…penktadieni 2 kartus pabuciavau ir jai labai patiko, o kai sekmadieni atvariau visas nusikales is kaimo,kad galeciau ja pamatyti,vaiksciojom,viskas buvo liuks…o negavau net i zanduka pabuciuot

O man atrodo, kad pirmiausia tau reikia uzhaugt ir subrest…

man 17, jai 18…kai tikrai tau zmogus labai patinka, tu nenori jo skaudinti,o jai neatinka,kai pradedu kalbeti sia tema…

Speju, kad ji tau nieko nejauchia… arba kazhkokios problemos slypi joje…

Jinai galbut nori brandaus, apsirūpinusio ir dosnaus 38 metų bernaičio.

ar tik ne tu cia toks busi? siulaisi? o gal nori,kad as pasistengciau ir pagal nika suzinociau kas tu? a? Šypsena

Ajezau kaip išsigandau. Apakęs
Dar vienas seklys Morka pasirodė. Ką darysi sužinojęs?

nu tikrai - buciuotis ir buciuotis jums Cha cha

Buten ash ir taip sakiau, kaip panele Dange, kad yra problema, kazkokia, o ji su tavim nekalba apie tai, nes nejaucia tikriausiai pasitikejimo tavimi…Nes tokie dalykai siaip sau nebuna…
Ir nesiparink ir negazdink cia asmenybes ishaiskinimu, nes labai cia juokingai nuskambejo Cha cha

Gal ji taip bando parodyti, kad noretu buti pabuciauota Lūpos i kitas lupytes, o tau nesusiprateliui niekaip nedaeina… Cha cha
Shiais laikais per 4 menesius draugystes nuo buciniu nepereiti prie rimtesniu dalyku - kazkas keisto. Šypsena