4 menesiai 14 buciniu

4 menesiai 14 buciniu

daraugauju su savo mergina jau 4 menesius,o per ta laika mes buciavomes i lupas paprastai 4 kartus ir gal kokiu 10 kartu as pabuciavau ja i skruosta Liūdnas ass ja labai myliu, bet nezinau, kaip man elgtis…ji irgi pasako, kad myli…retai,bet pasako…o man beprotiskai norisi buciuotis ir tik su ja!!ka daryt???

apsikabink ja ir pasilaizyk

o tu ka skaiciuoji kiek jus kartu buciavotes Nustebęs…eik tu sauApakęs

Bucinukuij progos nereikia… Cha cha Tiesiog be zodziu prieik ir… LūposMirkt

Šypsena O gal ji nenori? O ka tavo meile tik siekimas ja buciuoti??? Tai gal cia tik susizavejimas jos isvaizda ir tuomet ji gerai daro, kad taves nebuciuojaŠypsena

Ot idomu tokius pasakojimus paskaityti Taip

pasakyk kiek tau metu, ir bandysiu ka nors suvelt, gal pades…

tej wat… arba jus abu esat afigeni stabdziai, arba tu esi kazhkox neaishkus, jei nesugebi tiesiog priejes jos pabuciuot, arba tavo mylimoji yra frigidishka… daryk ishvadas,…Šypsena

Tegu ji tau paciulpia ir tada buciuotis jau atrodys kaip mazmozis Mirkt

man 17…pabuciuociau,bet neleidzia, nea atseit cia kazkas gali pamatyti,o poto apkalbos apkalbos…as tikrai ja nuosirdziai myliu ir labai karstai

-Mane paliko žmona…
-Kodėl taip?
-Apkaltino mane perdėtu pedantiškumu ir skrupulingumu…
-Eik eik…
-Aha… ir kaip ji gali taip kalbėti net po 147 lytiniu aktų…

cha cha! as cai apytiksliai suskaiciavau… Šypsena

Wargshas…Nustebęs

SPANGALAS Šypsena Nieko asmeniskoŠypsena Tiesiog idomu pasidare, tau kada taip parasytiŠypsena Siaip visai niekoŠypsena Taciau skaiciuoti lytinius aktus, tai atsiprasauŠypsena Nors as savo bucinius skaiciuojuŠypsena Che telpa ant ranku pirstuŠypsena

Niu tai tau tada idomi mergina pasitaike…kitokie paaiskinimai cia nelabai tinka Taip

cia tai tiesa!!Taip LūposLūpos

imkis incia tywos bet tik tada kai zinosi ko ji nori!!!
jei pats pradesi ja buciuot…jei gali nepatiktiBlogai o tada tai ir draugystes gali pasibaikt

laizykis i sveikata

Va…va…Apakęs