30+ klubo pradžiamokslis

30+ klubo pradžiamokslis

Gintulio prašymu - vaizdzialis, nes šiuose eiliukuose per daug metaforų Laimingas Nubėgusios vasaros žingsniai - Į praeitį. Liko džiovintas šienas - Džiovintos vasaros kvapas. Klausos tranzistoriaus Karvių banda, O širdyje loja šunys - Visai kaip kaime…

liuks.

Toks, Vinsenta, tas 30+ pradžiamokslis… NežinauP.S. Beje, esu nuo 2003-03-15. Ir nepamenu, kad būtų buvę kitaip…

Pradžiai, manau, reikėtų daug kam skaityti išmokti. Ir dabar, kaip niekada, įsitikinu, kiek mažai vyrų ant Lietuvos. Kai kur įkišus nosį, jaučiuosi tarsi šunų kovas stebėčiau.

Supranti, Vinsenta, aš per visą savo gyvenimą realiai nemačiau tiek intrigų, kiek pamačiau čia per tuos dvejus metus.

Na va, koks gyvenimas spalvotas. Man labai daug kas keista. Gyvenimas toks trumpas, tiek reikia suspėti. O kiek savęs išdrabstome, pildami purvus ant kitų… Galima pagalvoti, kad, taip darydami, švaresni būsim…

Kažkada peskaičiusi, kad daugiausia laivų jūrose nukenčia nuo gaisrų, labai stebėjausi - aplink šitiek vandens! Vėliau čia patyriau, kad ir žmonėms panašiai būna: sudegama ten, kur “daugiausia vandens”.

merginos,atsipeikekit,cia juk ne gyvenimas,cia paprasciausias internetas Juokiasi

Taip, Peony, internetas. Aga, iš netikros žaizdos, netikras kraujas bėga… Bet už monitoriaus tai gyvas žmogus. Ar ir realiame gyvenime jis taip pat šmeižia, niekina kitą? Ar tą galią suteikia nickas Drovus?

Peony, o tai internete sėdėdami sutaupome gyvenimišką laiką. Ar atvirkščiai…? Nesipeikėsiu, aš taip gyvenu kol kas.

Radvile,manau,kad taip,jie cia laisvesni,ir ne tokie susivarze,galbut,net isreiskia save taip,kaip realiame gyvenime neisdristu. Mirkt

Vinsenta,as lygiai taip pat daug prasedziu internete ir galvoju,kad tai kenkia realiam gyvenimui,kad netas vagia is jo laika Mirkt

Bet kiek sveikatos, nervų, pavydo, prakaito išlieta, ropota dantimis ir nagais aukštyn, kad kitą sutryptų. O dabar su tuo fiktyviu laišku ar ne to paties siekta Drovus?

Kiekvienas nuogas savaip.

as kai tuo neuzsiimu,tai ir nesuprantu,kam taip imt i galva tada…

Bet tai jei sėdima nete, vadinasi to reikia? Man, sakykim, padeda. Savotiškai. Ir man to reikia. Ir man v kaif. Galų gale, pliurpiam gi su draugais susitikę apie viską ir nieką…?

Na, Peony, negali to nematyti. O prisilietęs būtinai išsipurvinsi.

Peony, o kuria prasme - imti taip į galvą? Aš imu tiek, kiek telpa, visa kita - velniop.

Vinsenta, mus galima vadinti vėjo nublokštais arba likimo blaškomais Šypsena