30+ gyvenimas lėtėja
jus tampate ramesniais, sedite prie teliko vakarais, rutina isigrauzia iki kaulu smegenu ir t.t.
tu čia apie save???
Įdomu kiek metų tau???
Nu cia kas per "briedas"?!
Prajuokinai, Drasus zuiki!
na ka jus veikiat, as pasiziuriu kaip jus sokat, jokios ugnies, vyrams pilvai nudribe
Tai tik tau taip atrodo- gyvenimas ne tik ne lėtėja - papraščiausia jis tampa kryptingesnis ir planingesnis - mes nesiblaškom kaip spermatozoidai … Tai yra žingsnis pirmyn du atgal būna žymiai rečiau. O viskas kitas priklauso ne nuo metų o kaip jautiesi taip kad viskas galima ir nesvarbu ar tau 12 ar 25 ar 35 - gyvenimas eina ir reikia gyventi o ne egzistuoti
Na pas tave gal nudribęs - pas mane tai jo nėra ir veidrodinė liga man negresia
robo
Zuiki, tave turbut paveike buvusi gyli ziema, salnos, sniegas, medeliai apristi ir finale i akis ziurejo badasCia kas liecia "jokios ugnies, vyrams pilvai nudribe"
Be to informuoju, kad ne uz ilgo prasideda zuikiu medziokles sezonas
Todel mauk neatsigrezdamas, nes 30+klube daug medziotoju
O kaip as kartais noreciau kad tai butu tiesa . Bet tiesa tokia - gyvenimas prasideda po trisdesimties!
sekmes. Jei gali pailsek dabar
Pilvas auga tinginiams ir apžoroms-tai nepriklauso nuo metų.
Norėčiau, kad laikas suktusi palengviau, bet taip nėra, atvirkščiai, nespėjai visko nudirbti, o žiūrėk, jau kita diena atėjo.Apie teliką tai iš viso nėra kalbos-man retai kada tenka prie jo prisėsti
Man tai atvirkščiai - gyvenimas greitėja. Dabar gyvenu daug intensyvesnį, įdomesnį gyvenimą nei būdama 20. Mano galvoje dabar daug daugiau norų, daugiau minčių…
Uzuojauta, drasusis_zuiki Su tokiu poziuriu i gyvenima po 30-ties Tavo paskutinioji jau ne uz kalnu…
Aga, as ir, tiesiog nespeju gyventi…
Ačiū stengiuosi juk ngaliu kristi veidu į purvą aa
Va va mūsų dienos kaip šventė kaip žydėjimas vyšnios
Tad skubėkit gyventi nes prabėgs nesugrįš jos…
ir tai supranti tik po Kristaus amžiaus
oi nu negaliu…tai bent nuoširdžiai prajuokino jūsų visų atsakymai…
Na va šaunu vis nauda kokia