30 000km :)

30 000km :slight_smile:

bet juk nuobodu. važiuotum su bmw, jaustum malonumą, būtum nuvažiavęs 20k km, nes ateinančius 10k km būtum remontavęs Cha cha

Prasukta 30 000km. Patikimumas Gerai Teisingas galios ir ekonomijos santykis Taip Gera komplektacija Taip Daug vietos salone (siek tiek mazoka bagazineje jei turi suni ir daiktu Cha cha ). Nera minksta, bet ir nera per kieta. Zodziu like Gerai Šypsena

youtube.com/watch?v=SfQ315JoiF0&feature=related Gerai Gerai Gerai

DRL Gerai

Neuzqiso dar ta nesamone?

Helix>Tikrai ne. Ir cia ne nesamone ŠypsenaVienintelis dalykas ko truksta - didesnes bagazines. Ne kai vaziuoja daugiau zmoniu ir suo, tai mazai vietos daiktams susideti.

vakar vaziavau is sodybos, tai man irgi pritrūko vietos: 3 žmonės, šuo, obuoliai, bulvės, kitos daržovės, meškerės…

turejau vizija ateiciai paimt kazka ale gofl klases,bet po vieno savaitgalio supratau,kad teks eile metu turet univermagus Taipidejau i gofla 30% tasiu,rakandu ir Špyga Blogai

Gmc, as apie aubi…

dr002™, kai paturi Golf klasės chečbeką, išmoksti išvažiuodamas į kelionę nebeimti nereikalingų daiktų. Ypač tai naudinga moterims ir vaikams Cha cha

dr002, golf klase - jokio malonumo ir kaifo, ar jau isduodi savo isitikinimus?

O man sitas modelis vienas is labiausiai nusisekusiu seimyniniu auto Gerai Gerai GeraiTuri trukumu, bet jie nera esminiai. Turejau, turiu, rekomenduoju, bet Verso jau neimsiu, ten kazkoks nesusipratimas. Bet sitas modelis Gerai Gerai

Man taip pat labai nusisekęs atrodo Ford S-MAX. Patiko Gerai

Jo, tik ju varikliai nepasizymi tokiu nusisekimu.

ką dar papasakosi? Juokiasi Juokiasi kiek Mantelis per nuvažiuotus 50-60k.km tvarkė slyvą? Skaitau įsikandęs tas tajotas kaip bobą bybį ir nepaleidi Kvankt?

Hugo…vairavai kada 123d? Kietas

blemba, mazoka seimai, mazoka - jei galetum vel rinktis ar ta pati avensis verso ar sita? Kuro sanaudos analogiskos, kainos daleiskim panasios, aptarnavimas taip pat. Vistiek ziurima i praktiskumo puse

dr002, vairavai kada CTR?

dr>aha, tai tiesa Taip bet man universalai jau seniai liux GeraiHelix>aaa… Cha chaspyglys>Pritariu 100%. Verso ir as nejamciu, geriau Avensi nauja universala Taip nors ir su baisiom priekinem lempom Cha chaAvensis verso yra gerai, tik man liudna, kad ten nedejo 100kw dyzelio, max 85kw, tai manau pakrautam gali trukti kiek galios. Aisku masina ne lakstymui Cha cha