30 000km
bet juk nuobodu. važiuotum su bmw, jaustum malonumą, būtum nuvažiavęs 20k km, nes ateinančius 10k km būtum remontavęs
Prasukta 30 000km. Patikimumas Teisingas galios ir ekonomijos santykis
Gera komplektacija
Daug vietos salone (siek tiek mazoka bagazineje jei turi suni ir daiktu
). Nera minksta, bet ir nera per kieta. Zodziu like
DRL
Neuzqiso dar ta nesamone?
Helix>Tikrai ne. Ir cia ne nesamone Vienintelis dalykas ko truksta - didesnes bagazines. Ne kai vaziuoja daugiau zmoniu ir suo, tai mazai vietos daiktams susideti.
vakar vaziavau is sodybos, tai man irgi pritrūko vietos: 3 žmonės, šuo, obuoliai, bulvės, kitos daržovės, meškerės…
turejau vizija ateiciai paimt kazka ale gofl klases,bet po vieno savaitgalio supratau,kad teks eile metu turet univermagus idejau i gofla 30% tasiu,rakandu ir
Gmc, as apie aubi…
dr002™, kai paturi Golf klasės chečbeką, išmoksti išvažiuodamas į kelionę nebeimti nereikalingų daiktų. Ypač tai naudinga moterims ir vaikams
dr002, golf klase - jokio malonumo ir kaifo, ar jau isduodi savo isitikinimus?
O man sitas modelis vienas is labiausiai nusisekusiu seimyniniu auto
Turi trukumu, bet jie nera esminiai. Turejau, turiu, rekomenduoju, bet Verso jau neimsiu, ten kazkoks nesusipratimas. Bet sitas modelis
Man taip pat labai nusisekęs atrodo Ford S-MAX. Patiko
Jo, tik ju varikliai nepasizymi tokiu nusisekimu.
ką dar papasakosi?
kiek Mantelis per nuvažiuotus 50-60k.km tvarkė slyvą?
įsikandęs tas tajotas kaip bobą bybį ir nepaleidi
Hugo…vairavai kada 123d?
blemba, mazoka seimai, mazoka - jei galetum vel rinktis ar ta pati avensis verso ar sita? Kuro sanaudos analogiskos, kainos daleiskim panasios, aptarnavimas taip pat. Vistiek ziurima i praktiskumo puse
dr002, vairavai kada CTR?
dr>aha, tai tiesa bet man universalai jau seniai liux
Helix>aaa…
spyglys>Pritariu 100%. Verso ir as nejamciu, geriau Avensi nauja universala
nors ir su baisiom priekinem lempom
Avensis verso yra gerai, tik man liudna, kad ten nedejo 100kw dyzelio, max 85kw, tai manau pakrautam gali trukti kiek galios. Aisku masina ne lakstymui