3 menesiai
taip ir turi buti, beje ju realus galingumas apie 70W
pries kaledas nusipirkau lempackas galvoju kol daugiau tamsos px pavazinesiu kiek laikys tiek… viena jau nusprogo… ne kad 3 menesius o realiai dar ne kas diena vaziuota tai baisu… reikes jauciu gryzti prie philipsu tie puse metu islaike buvo… gal yra kokiu alternatyvu geriau laikanciu?
nebera lempucium lietuvoj hella is indijos ir taiwano vaziuoja
man pilipsai kažkokie už 70lt, atlaikė virš metų
“minksta strata” lemonoj nusipirk
nebus sitie kokibybiskesni? aliexpress.com/item/X-treme-Vision-halogen-xenon-bulb-H4-10 0-Platinum-Pt-chrome-head-headlight-bulb-lamp-12V/1045936342.html
kad jei reflektoriai maži, išdegs mygom o dar ir jungtukui rėles kabint…
Nightbreakeriais esu nusivyles lygiai taipat, nieko nepasikaute an geresnio pasvietimo, + nusprogo irgi greitai
mokslas sviesa, daryk, nereiks myztgoogle.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&ved= 0CE4QFjAJ&url=http%3A%2F%2Fep.com.pl%2Ffiles%2F7754.pdf&ei=LwwJU6zUAuS u7Aabi4GwBg&usg=AFQjCNEzpJijd9HaP26r-TWVyv5cl9I7mA&bvm=bv.61725948,d.Z GU&cad=rja
arba nusipirk, ir pataps lentputes amzinomissklep.cyfronika.com.pl/pl/p/VAVT1599-Softstart-do-zarowek-s amochodowych-H7-Kompletny-zestaw/7101
tdy, zmogus jokyni cyk
lemputes po 12 baksu pirkinejat, rimtai reikia automobiliu mokesti ipist !
o kai as prissikau, ateinu 4 valanda vazot, keltas 5.45, acisedu pakuriu- tumsu, net siurpas nukrate, islipau, ziuriu, nu tamsa, per viena dauziau- nieko, per kita, po trecio udaro uzsisviete, taip ir parvaziavau
Pramiegojo zenonay?
Visi kažkaip trydaliojo kad narva labai kiek pirkta tai porą mėn ir baba
Man atrodo i akinius investuokit, tie bent neperdega daznai
pas boba sudejau situos, jau ilgai vaziuoja ir tikrai daug geriau nei iprastos. ir kaip uz lempute 20lt tai labai