3 meetas [2003-05-17]: carra gimdienis įvyko!

3 meetas [2003-05-17]: carra gimdienis įvyko!

Geguzes 17 diena visi sventeme tikriausiai aktyviausios forumo dalyves carros gimdieni: buvo faina Cha cha

Khaaaa??? Ka tu chia nusishneki??? Taigi ne liepos 12, o geguzhes!!!

Cha chaCha chaCha cha Ishtaisei, kol tave nupyzdavojau Cha cha

Niu matai, as greitesnis Cha cha O tu skubek i Akropoli: wera nekantrauja Cha cha

Jooo… Daug nori… Cha cha

a tortas dideliz ? visos zvakutez tilpz ?

o tai negis niekas niekas nenori ? gal visi balsuoti zada traukt ? (kai kam europa yra svarbiau uz tavo gimdieni…)

Referendumas vyx 10-11 dienom, o gimtadienis kaip supratau tai 13 diena… Nekaltas

oops Šypsena ir vel nipataikiau Cha cha

geriau butu viena zvakute ir kokiu 2… Cha cha tortai

kur planuojamas?

Gal darom pas Sida namie… Nekaltas

Jis pats dar to nezino, bet jis sutinka… Cha cha
O tu nenoretum savo gimtadienio sventima atkelti i sestadieni?

Ka??? ApakęsApakęsApakęs Pas mane namie??? ApakęsApakęsApakęs Niu OKiz, sutinku. Tik su sugyventine reiks pasitart. Bet ji nepyks labai. Mano pasiulymas pasedet kur nors gamtoje (paciam Vilniuj, nevaziuot niekur, o tada jau siaubti mano namus. Ka manot?

Man 6dieniai uzkisti, bet jei jau taip nutarsit, tai tikrai ne sios savaites sestadieni darom: jau dabar niekaip nesugebu buti keliose vietose ta pati sestadieni, o dar jei gimdienis prisides… Del 17 kol kas niekas nesikerta, bet planai gali ir keistis…

Pernakvot bus galima ir pas mane. Wsio, begu is Bangos - pareigos, pareigos… Siek tiek veliau prisijungsiu, o jus nutarkit, kurioj Vln vietoj rinksimes pradziai…

Sakiau, kad Sidaz sutiks.Gerai
Sestadienis butu tikrai daug patogiau.
Tik jus nutarkit, kur ir kaip norit svesti.

vat noreciau as irgi i ta gimshe. gal kas is panevezio zadat varyti, nes vienam kazkaip tingisi

Kvieciami visi.