3.3

3.3

kadangi pardaviau masina ieskausi naujos, paporinkit apie a8 3.3 tdi. kaip sitie motorai? trauka? sanaudos?

traukia gerai. Valgo 15

Pridekim, kad remontas irgi nepiguva Šypsena

dariau, pasidomėk apie diržų keitimo kainas, atšoks fantazija pirkti Taip

pas mane keiskis ir kainos nesikandzios Mirkt

kam tuos dirzus keist, kai 100% reikia keist velenelius

po silkės tai traukia kaip raketa Cha cha sąnaudos trasoj apie 10 rodė, važiuojant apie 100

trasoj ir 4.2 10 litru rodo Šypsena

Jei ieškai naujos, tai varyk į saloną. Kam tau toks senas garlaivis reikalingas…? nusipirk kokį nelepų tvarkingą dyzelioką ir judėsi pigiai ir gerai. o db senas trantas su neaiškios paskirties varikliu ir jau morališkai atgyvenęs modelis

bura, paporink man nesigaudančiam tada: ar brangus šios auto variklio išlaikymas?? Nekaltas

dbr turejau e38 tai kazka panasaus noris, kartais ir apie jakanomija pagalvoju bet as per metus 10k km tik prasuku tai ner taip baisu

*bliamba* trasoj… kur jus LT trasas matot? Cha cha

cia taspac kas 2,5tdi + 2 cil, tik veleneliai nesimeto nei nauji nei deveti, stovi pas kaliega garaze, veleneliu restauravimas sudkontorej (daugiau nera kur- 1200lt) as begciau ir rekciau, ir dar rekdamas begciau nuo to 3,3 imciau 2,5 susitaisau uz puse kainos ir vaziuoju

trasa=uzmiestis, kelias kuriuo vaziuojama o ne stovima spustyse ar judama nuo vieno raudono sviesoforo iki kito. Man 3.3 patiko. Nieko neteko taisyti, tai turbut todel ir patiko. Siaip pilna idomesniu variantu. Nes cia ekonomijos nera.

jei neteko taisyt, vadinasi su sugedusiu vazinejai Cha cha

DEDE skelk koki varianta, nes net nezinau i kuria puse ziuret Ufff

tas pats e38 su 4,0d irgi retas ir rajus variantas Cha cha bet vaziuoja Gerai

pasiimk ta pati e38 3ltr ir vazinek. Arba kazka kuklesnio/mazesnio.

sveika 3,3 maciau pries 10 metu