29kg ir 22kg!

29kg ir 22kg!

Nekaltas Nekaltassiaip tai jau viskas aisku kiek po kiek Šypsenareklamos turim jau Šypsena

siandien super oras super zvejyba, mano kateri 11 zuvu 20kg+!!!, sitos uzkibo vienu metu, mano sios dienos didziausia 29kg, bazej siandien 5 menkes 30 kg+, visos danu. Gaudem 65m gyli 30-35m po valtim,. geriausiai dirbo puffin spalva

Gerai eina na… Vau!

Geraigerai ,kad raudonas neiskrito uz borto Šypsena))

ikronesis Cha cha

Gerai

Gerai Gėlė

Geri kiauliokai, ale burnoj tai tikrai ne Puffin gumos… Cha cha

maniske ant puffin- kita ant redfish gold, siaip siandien suede visus puffinus kiek turejom kateri I skutus Šypsena

Gerai Taip

buozgalviai Cha cha

Kelios isgyveno ? Cha cha

Pagavom vienetais labai daug paleistos isgyveno visos iskyrus 7 zuvis, tas teko paimt , vyrai filmavosi paleidinedami atgal menkes apie 20 kg svorio, sakiau to filmo labai stengtis nerodyt nes bus nesuprasti alkanu zmoniu Šypsena

Gerai Taip pavasaris- didziuju metas Laimingas Apkabinimas

Gerai

parsai tokie riebus Cha cha Gerai

Stabiliai Gerai

juruvilkas (Nameliuose yra DVD grotuvai. Prie kiekvieno namelio stovi atskiras 350 litrų talpos šaldiklis), bet pagal saldikliu turi ir pas tave buna alkanu ? Cha cha. Ar jus ten makumba saldote ?

saldiklis 350 ltr talpos bet jo pajegumas tik 18kg parai, taip kad turis yra o tolko nelabai. Tuos saldiklius mesiu lauk , nupirkau saldymo kambari kuri jau kita savaite paleisiu veikti, nes kai komanda (4zmones) pagave ideda per syki 30kg tie maziukai nebeuzsaldo, trofejine zuvis netelpa o tu ka norejai tuo pasakyt? kad pas mane dvigubi standartai? tikrai ne kas buvo zino kad pats prakontroliuoju ir ispeju zmones kad nebutu nelegalaus dydzio zuvu, kiekvienam paaiskinu apie galima isvezt kieki jei kas pagauna daugiau ir nori isvezt didesni kieki padedu isigyt tikrus oficialius dokumentus isvezimui ir tai yra visiskai legalu.O alkanu atvaziuoja visur, tik didzioji dalis mano klientu is to jau isaugo, kiti zino mano poziuri ir delto nevaziuoja pas mane. Yra baziu kurios net I savo foto galerijas prikele foto su nelegaliais uotukais ir didziuojas kad “prigaude”: cia visu skirtingas poziuris O su makumba situose krastuose beda … nera jos Cha cha