21st century…
žvengeu kokę valandą
akumas tris youtube dainas pasižiūri ir ieškai pakrovėjo
čia abalys savo versiją meškafono išleido, kaip suprantu. Modelis bobutėms ir leliukams.
ir su mažiausiai Hz ekranui, naudoja mažiau energijos… nieko švento tame graužtuke nėra ir niekada nebuvo, kainos perlenktos dvigubai, maitinasi mada bei marketingu. o šitas SE gaidys ir liks gaidžiu, už tuos pačius pinigus, jau geriau normalesnį androidą paimti, amazonas už tą pačią kainą moto Z4 parduoda…phonearena.com/phones/compare/Apple-iPhone-SE-2020,Motorol a-Moto-Z4/phones/10750,11076amazon.com/Moto-Alexa-Hands-Free-camera-included/dp/B 07N92 55CG
obaliai už bet kokį Š gali šaukt kiek jiems tik fantazija išneša, vis vien atsiras perkančių. Jau 1000x išdiskutuota tema. Kas ten iš paskutinių jų “hitų”? Stovas monitoriui kažkoks už 1K… Čia va dar vienas jų perlastechradar.com/news/apple-is-trying-to-sell-mac-pro-wh eels- for-almost-twice-the-price-of-a-new-iphone-se
Viskas čia gerai. Telefas vyresniems žmonėms, kuriems nereikia navatnų kamerų, faceID, instagramų ir geimų. Tokiems labiausiai ir patinka klasikinis mažas modelis su touchID. Niša užpildys tų ragelių, kurie vis dar gyvi ir naudojami: 5, 5s ar šeštukai +. Ir gamintojui gerai - naudojamos pigesnės senesnės dalys, didesnė marža nuo vieneto.
Tikri apple fanai pirks tik +, extra, turbo ir t.t. modelius kurie kainuoja daugiausiai. kitaip tu ne apple fanas. O tuos papigiai modelius, tie patys fanai savo mergom ir mamom pirks, kuriom px koks alio, svarbu zinute parasyt ir paskambint.
Tai, kad cia galingesnis uz desimtis jei ne simtus dabartiniu modeliu. Ir cia netgi kalbant tik apie 2019-2020 metus, o ne visa 21 amziu, kur sitas galingesnis uz absoliucia dauguma. Kitas klausimas del kainos ir mokejimo uz grauztuko logo. Faktas, kad panasaus galingumo kiti kainuoja tik puse ar net maziau. Na bet cia jau praplautsmegeniams apple fanatikams permoketi skirtas. O siaip cia dudis labai svarbus. As apie toki androida svajoju!
Pilna tų androidų tokio dydžio ir ne su 6 metų senumo dizainais. Kad ir tas pats Samsung S10e - 4mm aukštesnis viso labo, bet ekranas per visą telefoną, kaip ir priklauso 2020. Kaina link 500€. Dabar specialiai tingiu ieškoti, bet analogiško dydžio androidų yra daugiau, nei reikia. Čia tik labai veikia žmones ekrano dydis skaičiukais. Šito obuolio 4,7" ekranas, todėl žmonėm atrodo, kad bus mažesnis už 5,5+ ekraną turintį telefoną. Nieko prieš iphonus neturiu, bet tokių modelių leidimas tik juoką kelią 2020 metais.
Gediminas, apsirinki. Mano a2 lite su 149.3 buvo praktiskai vienintelis variantas ir iki siol vis paziuriu, nei vieno mazesnio nerandu apart tavo mineto flagmano (kainos kokybes santykis manes netenkina, nes man 100proc uztenka a2 lite galingumo, esu paprastas vartotojas). Vieninteliai mazesni androidai yra su 1gb ramo fufliakai. Diablo minetose kategorijosr 150-300 euru NERA praktiskai jokio pasirinkimo. Kadangi jau metus vis seku ir ieskau tai isanalizaves esu neblogai.
New_Era, S10e yra kompaktinė ir šiek tiek prastesnė S10 versija, joks flagmanas. To modelio kaina ~450-480€. Ok, per brangu. Tada tas pats Xiaomi Mi 9 SE - centimetru aukštesnis ir 3mm platesnis už iphoną naują, bet dar mažesnis už a2 lite. Ir spartesnis. Tų modelių daugiau nei reikia. Diablo, jei tau normalus dydis yra iki 140mm, tai čia yra tavo vieno bėdos. Ta prasme aš suprantu, kad skirtingi žmonės, skirtingi poreikiai, bet jau tas traukinys nuvažiavo - niekas negamina ir niekam nereikia tokių miniatiūrų. Telefonas seniai nebėra tik telefonas. Todėl toks mažas dydis nebėra logiškas. O jei reikia tik telefono funkcijos, tai pilna dumbphone’ų dar mažesnių.
Nu, visų pirma, tai jie jau turėjo tokį korpusą nuo seno. Norėjo išleist mažą telefoną, tai tokį ir išleido - kam jiem leist pinigus kuriant kažką naujo? Šitas dydis tikrai nebuvo kažkoks super išskaičiuotas, nes žmonėm būtent to reikia. Toks jis buvo nuo iphone 6 iki pat iphone 8. Pilna telefonų 1cm aukštesnių - imk ir naudokis. Jeigu tas centimetras kažką pakeičia, tada reiktų keist kelnes, nes su kraujotaka gali problemos prasidėt Net neieškant čia jau trys modeliai nuskambėjo, kurie visi yra ne tik pigesni už šitą naują aifoną, bet ir turi didesnius ekranus tam pačiam telefono dydžiui.
įdėjau vien dėl to kad tas nepilnas ekranas šiais laikais yra totalus nesusipratimas. Suprantu kad akumas silpnas ir didesnis ekranas jį sodintų greičiau, ir visgi… Taip, irgi nesuprantu principingų jautruolių, kuriems pusė cm ar cm jau kažkokia tragedija ir jiems kaifas yra spitryt į tą mažiuką ekraniuką. Pasikartosiu-šiais laikais… Tada jau kaip kažkas sakė: nusiperki knopkinį ir nestradalini dėl dydžio. Tik mano nuomonė.
Čia yra šlamštas, taip jis greitas, bet 80, o gal net 90% to greičio neišnaudoja. O visa kita čia kelių metų senumo ir už tai 500€, jau geriau iPhone 8 už 300 pirkti. Puikus pavyzdys Samsung s10e, kainuoja pigiau, o nepalyginamai geresnis aparatas.
Kuom s10e prastenis? Kad vienos kameros nera? Procas ir viskas kitka kaip s10. Ir nelabai yra rinkoje s10e analogu, žmona turi mi 9 se ir jis juntamai didesnis uz s10e. Aš labai patenkintas s10e, nes full body screen, plokščias ekranas, pirštas (galėtų tik truputį žemiau būti). Netiketai aš irgi isigijau grauztuko produkcija, reikejo plansetes, tai realiai is androidu nera ka pirkti iki 300 eur, nes ekranai *****i, ram’o mažai, procai silpni, o čia pyst ipadas 2018 iki 300 eur iseina ir visai padoriai sukasi (istikro dar bandau priprasti). Gal tikrai neveltui sakoma, kad plansete tik grauztukas
Tai ir sakom, kad s10e geras pasirinkimas. O dėl planšetės tai taip, kol kas tik graužtukas
Dedu riebų tašką. Samsiaus s10e labai stipri alternatyva Kaip ir koks 1+7. Ne joks ne pro ar 7t.
Tai įmonės šitų užpirks, ypač visokie bankai, kur apple renkasi ale dėl didesnio saugumo mailus syncinti ir pan. Teko vienam banke dirbt, tai pirmųjų SE buvo užpirkę.