2006-07 NBA Chammpions

2006-07 NBA Chammpions

Moderatoriai nesupranta juokų KandaKai buvo užlūžus biteplius, tai nusprendžiau patikrinti ar nors naujienos veikia, parašiau betką - įžeidžiančiu pavadinimu LR komandą, su mintim, kad tuoj tą “naujieną” ištrinsiu. Deja, moderatorius tokio veiksmo nesuprato ir dėjo man baną. Rupūžė Cha cha

nieko nuostabaus… Taip ir turi but. Paziurekit i sudeti Šypsena Wade’as iskankintas traumu pastaruoju metu… Shaqas taip pat. O kai jie blogoje formoje daugiau , galima sakyti, nera kam zaisti. Nu gerai… Haslemas, bet jis ne puolimo zaidejas, nu gal davis’as bet jis labai labai nestabilus. O ir su tuo paciu shaqu ir wade’u formoje - nemanau, kad kazka pasiektu dabar si komanda. Reikia permainu Šypsena

2005-2006 Šypsena

Siaip sudetis tai mano nomone netgi stipresne pagal pavardes dabar. Mark Blount visiskai neisnaudoja Ne Ricky Davis gali daug geriau zaist…

Uz ka stipresne? Sudetis viena silpniausiu NBA lygoje… Ypac pagal pavardes… Nors cempionatus laimi ne pavardes… Akivaizdus pavyzdys spursai. Pagal sudeti spurs jau eile metu nesikeicia, pavardes neispudingos isskyrus duncan ir parker, o rezultatai jau eile metu geri, nors si sezona kolkas neblizga. Ziurint pagal pavardes heat - blogiausia ekipa pagal mane NBA, kartu su LAC galbut… MIN zaidejai ner blogi, taciau patirties ziauriai truksta Šypsena

Tai jeigu nera patirties reikia BLOGAI surinkta komanda Nekaltas

kokios dar patirties? Shaq, Wade, Willimas, Haslem, Davis, Mourning tau panasus i zaidejus be patirties? Nekaltas

krc… ezzy paskaityk zinutes… Cha cha

Visu pirma sezonas ne tas visu antra anglu pasimokyt reiktu Cha cha

nu cia kas be ko Cha cha

Stipresne nei tada kai laimejo finalus, norejau pasakyt, aisku siemet traumos ir visa kita… Sako metai jau ne tie…