2000e

2000e

baisiau nei rafio merso priekis Apakęs Pavargęsbet kaina kaip ir px…

Kosmosas kazkada atrode, viena is svajoniu masinu Cha cha

Kas jam blogai?domina mane

bliot kaina Vau! amerikonas kurio priregistruot neina? Cha cha

Mr —> nejuokauk Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Petrai nu del skoniu nesimushama… bet man greciausiai baisesne tik multipla… vienas ish urodu Šypsena

Shkiperis —> vokiska nuo gimimo Šypsena motorui kazkas yra, bet kuriasi vaziuoja, uz 2k eur neparduodu Šypsena

Mr—> man vienas is grazesniu suvu sitas… uz labai pigiai masina sau ziemine butu, bet su benzu vazinet brangu, duju statyt nesinori…

Tai uz kiek parduodi?

Kad cia tos ziemos ispaniskos darosi Cha cha

Shkiperis —> surask pigiausia autopliuse sveika, su vairu teisingoj pusej, ir atimk 1000e Šypsena

auto.plius.lt/skelbimai/nissan-murano-3-5-l-visureigis-2005-ben zinas-dujos-3930448.html-1000 euru dujos -500 euru spalva -1000 euru defektas Gal ir px butu 2500euru Nekaltas

lh5.googleusercontent.com/mIqQoQ1S-YwT9lvUZo29lPsUK0T-B5Llijce mZlkJt5D=w360-h209

Kokia motoro kaina?

gal kam Kietas?auto.plius.lt/skelbimai/audi-s6-4-2-l-universalas-2000-benzinas -dujos-3937357.html

čia ubagsso chebros gal, kad 222?

mandravotas ne po palme? Nekaltas

Rafinuotas —> kai mesa smirda tu ja visvien perki, edi pats ir savo bobai ir vaikam ja liepi valgyt, nes 20% pigiau Cha cha p.s. sita itala murana pazystamas pardavineja Šypsena jei reiketu kokius tris-keturis-penkis metus paciam ta murana ekploatuot, tai geriau sita orandzini uz 4k eu pirkciau su motoro defektu, nei juoda su duju iranga ir be motoro defekto Šypsena

Vidus situ murano Baisus man baisesnio nera