2 Zhaltas

2 Zhaltas

Zdarova, zdarova!
Nu dabar nupirkau Mazda turbava kvatrava i tt.Paliginant su Nissanu gal prasčiau valit, bet quattro.Mašina standartas, tik liktai yra "Digi Power" čipas, bet jis nieko ir neduodaLiūdna Kita savaite perdolinsiu i Kauna "tiuninga" daryt, o Nissanuj aš dar NOS’a noriu ip.sti, kol motaras naujas, tada jau ziuresimCha cha Parašyk savo tel. paskambinsiu susitarsim, o eigu yra noras galit su Kauno mafija atvaryt i Klaipeda, padraginsit su musu "RS klubu", pagersim, parodisiu CIVIC VTEC EXTREME VIDEO.Čia aš mieste per sniega 220 uzdejau, per visus raudonus, draugeliuj du kartus kamera iš ranku iškritoCha cha Realy COOL.
Stasas "RS klubas Klaipeda"

Ir dar, eigu varysi i Klaipeda, mes su klubu ant benzo susimesim.

TOKietastasas

Nu kaip kaip… reikia bandyt i VTec ta G60 ir vsio, manau ten viskas bus gerai, o jei ne, tai padarysim, manau palei 240-250AG butu galima ishspaust labai pasistengus… nu su lietuvos salygom, a jei rimchiau, tai ir daugiau, bet va resursas, resursas… vsio taki 1.6… ash sakiau shi sezona su savo CRX atminu su atmosferke, o paskui bus matyt, kitam sezonui, nu jei atlaikys chia man viskas, bus galima ir upgrade padaryt su G60… tik kur ji gera rast???

Unlimit

zjb dajgtas Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs Apakęs