2 HHD - 2 OS

2 HHD - 2 OS

niekad nebandziau 2 OS, instalinta seniau kaip i masteri buvo win98, dabar naujas hardas su win2k, Bootmanageris neukrauna win98 sleive esanciu, jei dabar instalinsiu is naujo win98 ar jie veiks, ar butina kad 98 masteris (zinau kad NT sistemos OS nesvarbu kur instalinta) plz help,

kaip gerai kad mane visi isgirdo

man skubei reikkia pagalbosd siandien reikiainstalint antra OS plz help, nejau visiems PX? kitiekm stengiesi padet kiek ismanydamas o pats pagalbos nesulaukiu

As tau nepagelbesiu, bet prisidesiu.
Pas mane masteryje w2k sedi, i sleiva noriu sumesti linux’a. ka daryti, kad bootinant kompa, manes klaustu ka uzkrauti?

Z.

tai wa turiu HDD 40gb esu ji suskaldes 1dalis 10gb 2dalis 30gb pirma daly per FDISK padariau "active" tada ten suinstalinau win98, dabar wiskas weikia norma win98 eina ir turiu 2hdd, paskeu i 2daly suinstalinau winxp , xp turi sawo boot manager todel nieko daryt nereikejo paleidi kompa ir paklausia ka uzkratu… bet jai pas jus to nera tai galit naudot programa tokia kaip BOOTSTAR, siaip labai paprasta ir weiksminga, gaima is passworda dar uzsidet Cha cha

jo panasi problema, kaip instaliuoti siaip klausymas, kaip uzklaustu tai bootmanageris padeda, programele tokia, bet man instalinti nepavyksta taip kad manageris atpazintu

tas tai ir man pavyko, bet jei masteryje 2k stovi atn ntfs, ir isntalint neleidzia kaip antru win98, nes per win2k nepasileidziza setupas o dose nesimato ntfs ir instalinasi kaip i C: nors yra D: diske

Vaikiskos problemos, klauskit ko norit vyska atsakeesiu Šypsena Vieni juokai… bociuk, nu ka tu cia durniu primeti kad nieka nemoki… Šypsena

o cia kas dabar ?

na kad kokios temos… nezinau…