2,3 kg Beržos karšiukas

2,3 kg Beržos karšiukas

Štai tokius egzepliorius traukiau iš tinklų ir paleidinėjau atgalios Piktas KandaVisi rasti tinklai sunaikinti Kietas Be be be

Užsispyręs

Piktas Kanda

o kas jiems,nuvaziuos ir uz 20-40lt kitus simtametrinius tinklus nusipirks.mano nuomone nuo tu kaimieciu,kol patys koju nepakratys, tai niekas nepades,bet ju vaikai kiek teko pastebet jau gerokai zmogiskesni.Po kokiu 20m situacija vandenyse turetu but gerokai grazesne

gera pradzia tik puse darbo

Blia pagautų traukiant tinklą į galva gali gauti Baisu tai aš bijau ir nagus kišti prie jų, pas mane vieną užmušė už tinklus

blyn kai ant spiningo susivyniojau pinta vala, tai irgi ne viena tinkla ispompavau i kranta ir graziai peiliu pasmulkinau. aisku po to reikia greitai apleisti zuklaviete Šypsena

Jau tada žuklavėtės apleidimas gali ir nepadėti, tada gali padėti tik greitoji pagalba. Jie dažnai su žiūronais seka viską kas vyksta

Zodziu tau pasiseke,galejo spardyt net kojomis. Yra paprasta metodika ,nustatyt kiek ezere tinklu.Suskaiciuoji kiek sodybu aplink ezera ir padaugini is 200,tiek tinklo-metru yra ezere Jei nori nustatyt kiek sniuru,tai daugini is 15. O brakonieriu skaicius toks pats koks sodybu skaicius.

bet rybina tai gerule Gerai

Gerai