2,2kg

2,2kg

ant kazkokios gaidziagumos, kur norfoj kibiras tu gumu kainuoja 1.99 lito Cha cha

“gaidžiagumos”… Juokiasi Gerai

Gerai Gerai Gerai Gėlė Juokiasi

Svarbu pravedimas tinkamas Girtas stiliui Gerai Juokiasi

reiskiasi cia gaidziastarkis bet neblogas Šypsena

Juokiasi

Juokiasieliektrikas su starkiu Juokiasi

zuveliokas jauciu xottelo Cha cha xotellas uz puslitri leido nusifotkint Juokiasi Juokiasi Juokiasi

starkeca robikas pagavo, man kazkokis monstras kibo vos spinigo nenutempe i vandeni ir nukando metalini ta plona pavadi

Pirma ir paskutine Robiko nuotrauka su zuvim sitam forume. Juokiasi Daugiau bus vel tik kakucio malimas.

Be pavIdo scenu tik Klasta PiktasEzero maks gylis 3.2 metro, o yra starkiu, pats nelabai tikejau kad like. Ar eina dropshotint tokiam gyly, pagrinde 2.8 m… ? Guminukas pagerintas su burbuliuku uodegoj, nepamenu firmos, pakuoteje 6vnt sidabriniai Gerai*Kibirveidziui patarciau dust aplamai Kvankt?

Gerai

Ziaunos baltos ir sustinges senokai, pelekas pazeista, stabiliai is tinklo breku istrauktas,tinkla nors supjaustet Juokiasi Cha cha

Nos> isiblaivyk tu viena roza Girtas Juokiasi JuokiasiFotosesijoj dar gyvas, netgi po jos, kai skutau dar judejo Taip Pelekas ty nepazeistas o pirstai mano, laikau kad skiautere stovetu Be be be Juokiasi Ufff

Nu tikras lenkas, nei pridėsi nei atimsi.

laurizzz… eik tu zinai kur Labas pamedziok, pazudyk zverius, gal busi tikras liatuvys, ar zydziara, nzn prie ko cia man taikai lenka Apsvaigęs Ufff

Juokiasiveidas.lt/wp-content/uploads/minister_12197/buskeviciu s.jpg

Gerai