1987 Opel Kadet GSi - subyrejes variklis. Ar verta meginti ji keisti?
Ar atiduoti i savartyna?
Pasigooglines nieko neradau apie sita modeli (bent jau suprantama man kalba) t.y. anglishkai.
Opel kadet GSi
2.0 Litro
8 voztuvai
1987 m
12voztuvu
Nus kadangi ash absoliutus profanas, gal galima suzinoti ka tuo norejai pasakyti?
Pats vazineju su GSi 12V nebuna pas GSi
Pas GSi yra 8V arba 16V DOHC! o uz kiek tu ji parduotum? as gal pas tave ji nupirkciau
Parasyk man i privata viska viska apie ji
Nu va GSi’nscikai vel renkasi. Kas subire pas tave tam varikly? As keiciau varikli, paemiau nuo automatines vectros uz 500Lt. Papuole labai geras.
Pasitaisiau kas link voztuvu, thanks.
Variklio nebera visikai. Jis buvo isardytas, ir paliktas (apie metus laiko) nes pas ji subyrejo paskirstymo velnelis. Buvo nupirktas kitas, bet jis netiko, ir ta masina taip ir buvo palikta. Dabar ash ir noriu suzinoti koks variklis jai tinka, ar jis kazkoks special, ar standartinis opelinis, kiek tai gali kashtuoti ir ar vergta vargti ish viso.
As galiu tau pasiulyt visa galva su veleneliu uz 200 Lt. Bloke sudeveta stumokline grupe, jai reikia kapitalinio. Tas variklis neisardytas.
Vectros motoras tinka
[quote]
dewgonas rašė:
As galiu tau pasiulyt visa galva su veleneliu uz 200 Lt. Bloke sudeveta stumokline grupe, jai reikia kapitalinio. Tas variklis neisardytas.
[quote]
Dewgonas tai speju jau pardaviai ta spoileri? Taip man ir nepaskambinai
Kadeto varikliai priklus - reikalauja kokybisko benzo-95 ir laiku keist tepalus- susidrozia velenelis greitai. Uztai vaziuokle - svajone- jokiu problemu . 87 metu jau turetu but gerokai parudijes- taip , kad paskaiciuok ar beverta kist pinigus, juk kebulas brangiausia auto dalis.
dek vektros 2ltr!!!
plikas 2,0 8v variklis 300lt
galetum netycia rasti ir 2,0SEH jis turi 129ag
variklio keitimas nuo 100lt pas meistriukus…
tinka visu opeliu
gali per ta pacia diena pasikeisti varikli viska sujungti ir jau vakare ishlekti i miesta…
idoll rašė:
Ar atiduoti i savartyna?
Pasigooglines nieko neradau apie sita modeli (bent jau suprantama man kalba) t.y. anglishkai.Opel kadet GSi
2.0 Litro
8 voztuvai
1987 m
Uz kiek pardavinetum?
2 Vladux. Pardaviau kitam bicui kartu su visu buferiu. Matyt jis norejo labiau uz tave.
dewgonas rašė:
2 Vladux. Pardaviau kitam bicui kartu su visu buferiu. Matyt jis norejo labiau uz tave.
O tarkim Vectros V6 2.5 netinka?
makavelli rašė:
O tarkim Vectros V6 2.5 netinka?
Viskas tinka ir viskas priklauso tik nuo $$$
O kelintu metu vectros variklis tinka?
Bo seip vectra tai kazkur nuo ~90 metu pradetas leisti modelis.
Skaitau skelbimus, tai dauguma siulomu varikliu 91 metu.
Tiks. Skaityk variklio koda, ismusta ant bloko briaunos ties galvos tarpine netoli trumplioriaus.
Tiks C20NE ir 20SEH, i kitus simbolius prie siu kodu nekreipk demesio.