17l?

17l?

na wisad maniau kad y 17l widurki ymanoma ylisti… blemba lyg ir graziai wazinejau wisa diena, bet sanaudos wirsh 22l nors tu ka. kogero busiu prisiswaiges del tu 17l Cha cha Liūdnas

koks motorukas?

Cia dar ne riba Cha cha

kad y wirshu neriba tai jau ysitikinau seniau, bet wa zemyn noris… Cha chaJulius^ 5.4

draugs sake telpa i 20 Linksmybės

zemiau neidomu Cha cha bandyk varyt visada ant maksimumo Cha cha

Karakasas, na galbut jis y trasa dazniau ishlenda. nu gal dar nemoku su tuo automatu taupei waziuot AudZiZudikS, gal kadanors, kai kokia zaprafka atidarysiu nuosawa…

zinau kad su 3.0i mieste nuvaziuoja 100km uz 50lt Šypsena

koks cia bmw?

750i e38

aina na… Šypsena 22l x 3.3lt = 72lt/100km mda… mano lauzas 6l x 2lt = 12lt/100km aisku atitinkamai vaziuoji, bet per didele prabanga butu tiek pilt

pas mane su 6.0 litrais vidurkis 13litru. Mieste vien trinantis butu apie 17. visai ner blogai

na as du metus su AR155 skaiciawau 6lx2, tada joks atstumas neatrode tolimas Cha cha

6l vidurkis 13l… pasaka butu is sito tapaty ishpausti

Che che, mano 4.2 i 14 litru buvo ilindusi, kai pasodinau uz vairo seseri ir 2val nakties kai miestas tuscias, bet pats taip vazineti nemoku, pastoviai 17 GeraiJei taupukas ish prigimties, tai BMW 750 kaip ir nelabai tam reikalui tink…

ir kuom suzavejo tave 750?

Grishman na su juo taupumo zinau kad nebus… ŠypsenaAlgirdas - zhawesiu…

“Transporterio” prisiziurejo ir nusipirko Cha cha Sitie tai tikrai saunus, jei koki alpina paemus, tai is vis…

v12 savo daro Cha cha