160t
Na tai va, pakomplektavo man F31 2.0d xdrive. Nei daug, nei mažai – 160 tūkst. prieš nuolaidą. Ir lyg ir nieko ypatingo į komplektaciją neprašiau – dėžė rankinė, salonas medžiaginis, spalva nemetalic. Iš papildomos komplektacijos tik r17 ratai, xenon, neakinantys veidrodėliai, lietaus sensorius, signalizacija, parkavimo kontrolė gale, laisvų rankų įranga su USB jungtim. Mano požiūriu neadekvati kaina tiek komplektacijai, tiek segmentui, tiek performance. Kita vertus galiu slėptis su savo nuomone, nes F30-tukų pilnos gatvės.
gali slėptis su kaina
kaina ne krikshchionishka
patykot pora metu prie salono. Pardavinesis uz puse kainos
px kai ne is savo kisenes
bet tai bliamba…iseina lygiai 2 vnt automotorblog.com/wp-content/uploads/2009/12/Honda-Accord-T ourer-Taxi-1.jpg siaip kas liecia performanca…biesas zino,o ir del segmento bent as asmeniskai negaliu nieko komentuoti,speju vaziuos tikrai geriau ir bus erdvesnis uz pries tai ejusius penktukus…
dr - manau teisingai mąstai apie tai, kad važiuos geriau. Nu bet blyn, turėkit sąžinės už 3er tokie pinigai
dr, toki akordeona maciau turguj Viduj ispersta kozha, ratai skardiniai, vairas kiauras
Aisku be plafonu
Cia ne fotoshopas
dr - na, salyginė ta erdvė tokia…Priekyje aš įsitaisau gana patogiai, ta prasme, kad niekas niekur nesiremia, tačiau vis tiek jausmas toks, kad tu sėdi tau ryškiai per mažone mašinoje. Bet po to paskaičiau apžvalgas - tai čia pasirodo yra tas BMW feeling, kai jautiesi, kad automobilis yra tarsi ‘užtemptas’ ant tavęs. Nu gal. Gale tai netelpu, nes galva į lubas remiasi, bet čia tik sedane. Universalo Krasta neturi ir neturės, nes niekam jie neįdomūs tie universalai. eisiu va sito testuot. kainuos panasiai.automanas.lt/lietuvoje-debiutuoja-atnaujintas-volvo-xc70
q>o nafyg bmw pirkt su awd,jau atkrenta -10klt,nafyg tie r17 …-kokie 6klt,nu ziurek jau ir priartesi po nuolaidos iskaulintos iki kokiu 130klt
as negaliu patikėt, kaip volvo n metų gamina tą patį dizainą - s80, xc90,xc70…nu negerbia jie pirkėjo, negerbia
kyla kainos visu masinu,jei koks nuperstas avensis dyzelis 93kw kainuoja 100k+,tai bmw kaina kaip ir adekvati.
dr - nu tai važinėsiu su juo ne kokioj Ispanijoj gi (čia atsakymas į klausimą apie awd). quattre - deja, bet čia jau paskutinis faceliftas ant dėžės dizaino. Po poros metų išeis nauji v90, s90 ant naujos, nuosavos volvo platformos. Bet bent jau man (koncervatoriškų pažiūrų), tas senasis dizainas yra vienas iš privalumų. v60 jau prarado dalį volviškumo.
LS>siaip idomumo delei paklausiu…teko vaziuot su rwd ziema ir gerom gumom…na aisku ir masina ne 95m gamybos? .nera ten tikrai taip baisu,kad tik po vakarus galima pavaziuot su ja
dr - nea, važiuot neteko, bet teko traukti, stumti, kasti
nu jam gi reikia to AWD, ans sportinYkas O jei rimčiau, dėžės dizainas yra ok, bet…tai yra kaip ir premium segmento gamintojas, kuris, mano galva, atsilieka nuo trijulės. Ir stipriai
na tada kita kalba,sportas yr brangus malonumas
160k Lt už troikę jau per stipru…
guattre - sutinku, atsilikimas yra milžiniškas, ir, manau nepavejamas. Tą patį mato ir patys volvo vadovai, todėl prieš kokius metus ar du ir buvo nuspręsta ir pranešta, kad volvo nesieks konkuruoti su Premium vokiečiais. Kaip to įrodymas - buvo sprendimas negaminti didžiojo flagmano (Concept Universe pagrindu). Iš to kas dabar matosi - panašu, kad ieškoma užimti kurią nors iš nišų. Tik dar kol kas sunku suprasti kurią. Matyt naujos platformos ir naujieji varikliai leis geriau suprasti kuri niša bus pasirinkta. Greičiausiai amerikoje vis tiek bus koncentruojamasi į xc60 ir xc90 (naujo) pirkėjus. Kinijoje - kita kalba, ten tikriausiai bus spec tai rinkai pritaikyti modeliai. O Europoje - matyt bus bandoma užimti tą nišą, kurią paliko Saab - vokiškom mašinom alergiškus žmones