152 t km per 2,5 metu
taip vaziuoja fokieciai
Kazkokiam UK forume chebra diskutavo apie masinas kazka, ir pradejo dalintis dienos atstumais i/is darba. 50 myliu iki darbo buvo paminetas minimumas. Dauguma vaziuoja 100 myliu. Taigi per diena 320 km. Per savaite 1600, per metus 80 tukst km vien i darba…
Cia gi irgi netruksta tokiu Gal kas viena ausim ka girdejas apie renault 1.9dci 88kw motoru kainas?
kai pagalvoji, dirbi nuo 08:00, i darba isjudi 06:00, darba baigi 17:00, namie buvi 19:00 nors… kai darba baigiu 17:00, tai iki fabu kol davaziuoju buna 18:15
man iki darbo 1000km I viena puse.
man iki ofiso 400km, tai gerai, kad važiuoti nereikia kiekvieną savaitę Toyota Verso per 2.5m 124.500km
man i darba apie 13 km bet koperuojames su dar dviem kolegom is to pacio rajono tai vairuoju kas trecia diena o kitom vaziuoju kep ponas ant galines sedynes ir miegu rytais
Njo, as tada su savo 14 km ir 15 min patyliu
O man iki darbo 2 km ir vaikštau pesciomis
Man tai 20 km ir 15min y darba…spusciu ner tik va reik vezt dar du ponus… dyzelioks for free
25 km i viena puse
man 30km i viena puse kasdien. Per 25 min susisuku ;]
man iki parduotuves 200m, daznai vaziuoju su automobiliu
Drakonai, nepabosta? man irgi dabar rytais panaši situacija, tai galvoju arba valanda vėliau važinėsiu arba anksčiau. Tiksliau užtenka ~40min skirtumą padaryt ir jau švaru.
iki dabar mynkiau Alytus - Vilnius - Alytus kasdieną per 2,5 mėn. 10k km. Dabar padariau pertrauką
man iki darbo nuo miegamojo iki darbo kambario
Pažįstamas vienas važinėdavo vln-druskininkai į darbą ir atgal, kai pagalvoji tai nafik.
inter nieko nėra baisaus, bet kasko pas mane ir senoka a3 drausta tai žvėrelis, tai akmenukas, nuolat kažkas atsitinka, žiemą nesmagiausios miškingos vietos anksti ryte važiuojant, o taip
tik vienam nuobodu važiuot ypač po darbo
Kur tiolkos bl?