12.20 sestadieni ieskau nakvynes

12.20 sestadieni ieskau nakvynes

butum Moteris pasiulyciau

o ka,zmona informavo is anksto, kad jusu dvigule bus uzimta ta nakti? Juokiasi

Pala pala, kas tave is namu varo Nekaltas

oho, kas acitiko?Nekaltas

vargu bau ar tau pasiseks matai lakunai dabar labai nepopuliarus

Nekarksek, bo nulinciuosim Liežuvis Juokiasi

Gerai

garsiai zinok nereikejo prasitart kad tu lakunas dar pagalvos kad paxas o tada tai jau Baisu

bandyk laime tigre gal tau pavyks Kietas

[quote]egzorcist rašė:
bandyk laime tigre gal tau pavyks Kietas
[/quote]

E, as ne tigras kokis tai Nekaltas Ir nezadu nieko bandyt- sian man atostogadienis Girtas

E, as ne tigras kokis tai Nekaltas Ir nezadu nieko bandyt- sian man atostogadienis Girtas

[/quote]

isivaizduoji man irgi
bet pas mane visalaik kovine nuotaika
c’m c’m c’m Juokiasi

[quote]egzorcist rašė:
isivaizduoji man irgi
bet pas mane visalaik kovine nuotaika
c’m c’m c’m Juokiasi
[/quote]

Cha, kovotojas didvyris Nekaltas Kaip Marytis Melnikaitis Nekaltas Juokiasi

Butum Kaune tai gal ir pasiulytume su drauge tau nakvyne

Su drauge Apakęs siandien vaziuoju i Kauna ir neturesiu kur nakvotiŽliumbia

ania? Nekaltas Cha cha tai ka …skundiesi kad man taves neuztenka…i save pasiziurek Juokiasi

Tai kad aukseli, as tik nakvynes ieskau TaipJuokiasi jei tokia gera butum tai pasiulintum nakvyne Nekaltas

tai kad sidabreli as irgi Vln gyvenu…Nekaltas Kaune nebent mano tetukas(djart) tau galetu padet Nekaltas o kada as gera nebuvau ? Mirkt

Aciu uz gera sirdi, Gėlė vadinasi reikes siandien is Kns gryzti i Vln, nors ir raktus nuo buto pameciau,Liūdnas tikiuosi jei ka neatsakysiNekaltas

niuz ir kaip tau cia nepasiseke? Nekaltas Apkabinimas aha…Liežuvis lauksiu taves iki ryto Mirkt Juokiasi

As vaikis rimtas,rytais i svecius nesibraunu Ne ateisiu anksciauTaip prasau parasyti laika nuo kada manes lauksi, nes daba jau misliju ar is vis i Kns apsimoka vaziuoti…Mirkt