110AG–>105AG–>140AG
tušti į kalna jau sunkiai manijakinė kregždė galingesnė už betkurį
viskas is keskiniu imta
Nu krc jau neina net paprikolint bangoi
Jei ne bmw varikliai tai nieko gero
nepriimk už rimta, aš irgi tik prikolinu
nuo kada traktoriai prie auto priskiriami?
buvo sitas s.u.d.a.s
bambalys, turbut interneto 2 dienas neturejai?
Sūnus klausia tėvo: - Tėvai , kas yra prezidentas ? Vyriausybė? Saugumas ? Tauta? Tėvas sako: - Na, pvz pas mus šeimoje: Aš - Prezidentas (visiems nurodinėju ir t.t.), Mama- Vyriausybė (visur eina, viską tvarko, rūpinasi), Bobutė - Saugumas (viską mato, viską žino, viską girdi) ,Na , o Tu - Tauta (mes tave vieną dieną lupam, kitą dieną guodžiam) SEKANČIĄ DIENĄ: Sūnus skambina tėvui į darbą: - Tėte , tėte, atėjo naujas prezidentas, dulkina vyriausybę! Saugumas miega! O TAUTA… mato, bet nieko padaryti negali!
Ne dvi dienas,o pasirodo keleta metu.
vinas kad neviskas, kratytuvas matosi is laumetrio ir siaip ivairiu padargu ne 100% konekeskiniu p.s. is sienavimo technikos ir krautuvu isivaizudoju kad givulininkyste ? turit dalytuva koki nors ?
Katras cia moderas toks piktas ?
Uzdesime kregzdei pluga ir paziuresime kaip bus su galingumu, bei suzinosime vistik ar NM svarbesnis jegos vienetas, ar AG
svarbu ir tas ir tas, kaip ir mase ir perdavimas i ratus
Ka aš galiu pasakyti. Bent jau šiandien žmonės supranta kad pieno ir grudu kainai, kokybei AG neturiu jokios itakos.
Bajoras iš esmes ne tik NM bet ir perdavimo santykis daro savo O šiaip čia tik atsakas į biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.902263.1…-=% 28826 141595
tik dabar perskaiciau :biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/241.902263.1…-=%28826 1415952012 metu topas