1040 Lt. EXTRAi

1040 Lt. EXTRAi

Jau senokai EXTRA nebenaudoju. Iš pradžių buvo oranžinės kortelės, jų nerinkau. Šitas rinkau, bet irgi kartais išmesdavau. Po to persimečiau prie EXTRA ID, tai tų išlaidų nepaskaičiuosiu. Taip gaila dabar tų pinigų :>

o per kiek laiko sitiek patratinai? ziauriai atrodo…

~ Metus. Šiek tiek mažiau.

nu pas mane per mažiau nei pusę metų tiek prisirinkdavo… nespėdavau pildyti… žiauru ta extra, dabar yra pildyk ir ramu, max 50 lt per mėnesį Šypsena

mano rekordas su extra tik 700lt. Nežinau tai ir tai pries pora metu cia viskas…

Pas mane EŽYS + LABAS dabar tai ~40 gaunasi. O EXTRA dabar taip pat žiauriai ima: “Omnitel” tinkle Skambučiai “Išrinktiesiems” 0,19 Lt/min. Skambučiai “Omnitel” tinkle 0,29 Lt/min. SMS žinutės “Omnitel” tinkle 0,12 Lt/SMS Į kitus tinklus Skambučiai į kitus tinklus Lietuvoje 0,52 Lt/min. SMS žinutės į kitus tinklus Lietuvoje 0,15 Lt/SMS SMS žinutės į užsienio operatorių numerius 0,45 Lt/SMS Balso pašto išklausymas 0,30 Lt/min.

affliction’: pas mane irgi prieš porą metų. Kodėl TIK? Cha cha

Ant desktopo extra dar užmesk

Turiu dar tušinuką EXTRA kažkur Cha cha

TIK todel kad daugiau lt neturedavau pildyt reikedavo kas antra diena. Cha cha dar tais laikais po 3ct sms kai padare tai su viena drauge visa diena bazarindavom tai taip ir gavosi. Nekaltas yra dar pildyk kortu tusciu uz kokius 150lt. Nekaltas

niu per metus norma. mano abonentas menesiui bun nuo 50 iki 100+ Nekaltas

graziai cia… mesk extra imk ezy ir toku nebus

ash dar turiu oranziniu extras korteliu, vienu zodziai turbut dar daugiau, mamos dar rinkau ish pradziu,paskui savo, o paskui perejau ant labas ;D

Apakęs graziai atrodo

mobą prie moniko nesveika laikyt…

man 15 lt men per akis Cha cha

nu nemazai “pravarei” $ Šypsena

“kam reikia trinti ir ivedineti, jei yra omni ID” Cha cha Cha chaas dbr nuo '06 01 01 ant bite online gryzau

extra Blogai