100 % bapkes internete 100%

100 % bapkes internete 100%

siulau uzhsikalti bapkiu tai gali padaryti bet kas … jus uzhsiregistruojate per mane o ash jus ishmokau kaip atpazhinti qr galima ju uzhsikalti o kur apgaule …
http://www.bapkes.tai.lt

bla bla bla

Taip jo, nesamones…Nekaltas

nu zmogus gero gi linkiJuokiasi

Ignoruoju

kazkaip nerealu…

daugelio pirmoji nuomone yra tokia …!! kodel ? ogi todel kad daugelis yra jau tai bands bet bandete kwailai ! dar karta sakau ! ash jus ishmokysiu UZHSIDIRBTI o ne be reikalo skaityti kwaila spam’a !!
pagrindinis dalykas yra vienas !! jei dirbsi tai uzhsidirbsi !
praleisdami po walanda ar dvi per diena(kuo tolew tuo mazew ) jus uzhsidirbti galite visai nemazhai (salyginai) ash jums galiu pazhadeti 300 Lt per menesy (bet ne pirma menesy per pirma reix pilnai ykurti sawo wersla) taigi …Taip

kas ce nerealaus ??? nejaugi taip nerealu yra tada kai tau uzh darba moka pinigus ? o ash siulau amerikietishka darba lietuvoje prasimushti sunku bet po to algos amerikietishkos ! hmmmzz

INSANE:gal tu meskeriok kitoj vietoj-visi mes jau zinom apie piramidini lameriavima ir IQ specu sukurtas spec.programas,kada skaitliukai sukasi TIK ta projekta suhgalvojusiam zmogui.Labanakt,ROKFELERILiežuvisMoney can`t buy it at allKietas

blah blah … kokie dar piramidiniai modeliavimai !!
ash siulau jus ishmokyti daryti taip kad jusu skaitliukas suktusi !!! ISHMOKYTI !!!

Aciu,buvo jau ne vienas mokytojas.po to ilgai teko vargt ,kol atsikratem siunciamais PAY-CASH chekiais,ziurek-neperdekLiežuvis

wa tokiu ****ziu mokytoju ash ir nekenciu kurie pleat ateina patys pimp… suprazdami ir gadina kitiems nuomone … krc jei jums jau sugadino tai ash nepataisysiu bet jei kam vistik reikia shiek tiek prisimesti prie stipendijos tai …

gerai jau gerai, gali mane truputi pamokyti… Cha cha

man atrodo … Taip