1 k. buto Vilniuje Nuoma
Sakau nekursiu naujos temos, gal dar netyčia atsiras kokia žinutė… Reikia jaunai šeimai. Baldus savo turim. Pirktis būtų pati ta išeitis, bet su vieno žmogaus minimaliom pajamom (ant 3-jų vnt.) kaži ar kas duos paskolą . Teks palaukt kol beibis paaugs ir dviese dirbt bus galima.
Taigi, tesiant tema apie nuoma.
Ziurejau, skaiciavau ir t.t., bet rezultatas gavosi toks, kad as geriau nusipirksiu nenauja paprasta butuka issimoketinai, nei kazka issinuomosiu. Kaina siaip panasi gaunasi, tik as po truputi su savo reiklavimais priejau iki 750 Lt per men. uz 63 m2 buta. O jei perkant kazka nedidelio uz ~ 50 000 Lt, tai menesinis mokestis ir gaunasi ~300 Lt. Is to islosi:
a) tvarkaisi kaip nori
b) po truputi tas turtas uz tuos pacius nuomos pinigus tampa tavo
c) nieks neateis ir nepasakys, kad po 2sav. issikraustytum
d) kai buto nebereikes, galesi tiesiog parduoti ir susigrazinti dali imoketu pinigu.
Jei gyventi ilgesniam laikui, tai ,manau, jau geriau pirkti buta, o ne nuomoti nes uz ta nuoma didele sumele susidaro.
Na jau metai dabar kaip aš Fabuose už 300Lt nuomuojuosi. Tiesa 250 Lt mokėjau agentūrai.
Butas pusiau su bėda, seni baldai, lovą miegojimui pati pirkausi, bo ant tos senos sofos ne kas buvo, įstiklintas balkonas. Taip kad paieškojus tikrai galima rasti padorų butuką už priimtiną kainą.
A, ir yra vienas privalumas mano bute - tualete šalto vandens skaitiklis nesisuka šeimininkė nesirūpina, tai nesirūpinu ir aš
apžiūrėjai, patirties ir neįgyjai.
gausi ne kambary su šeimininkais, o be baldų.
gyvenau karoliniškėse. 200lt. daug valyti reikėjo…
dabar justiniškėse 300lt (be baldų). normalus butas.
tuoj išsikelsiu.
Beveik metus gyvenau Zirmunuose, NORMALIAM bute Uz nuoma mokejau 250 Lt/men
Tiesa, pradzioj reikejo sumoket 200 Lt agenturai
Dabar vel ieskau ir manau, kad i 300 Lt itilpsiu
Imam dviese dvieju kambariu.
Tai va kad tiek as tiek mano sesuo is Klaipedos ir Vilniuje nera kaip ir tu pazistamu…
nemeluokit cia nemeluokit galima rast uz 250 ir uz 350 tuo labiau… tik siaip jau gal daugiau per pazystamus reiktu ieskot nei per laikrasti…
normalaus butuko uz mazesne nei 350 be pazistamu/giminiu/draugu pagalbos - nerasi…
Pigesnes kainos - patikek - ir butai baisus…
o Tavo siuloma suma - gali gauti nebent KAMBARY bute su seimininkais…
patikek, ne vienus metus nuomavausi, ne viena desimti butu esu apziurejusi…
Imanoma Buvo skelbimas Psiluose uz 250 bet nespejau
Na nebent lazdynuose., kur ir uzsukto ciaupo vanduo bega
arba sename kaip karas name…
arba dar su kokiais nos nukrypimais.
tiesa, dar galimas variantas bendrabutyje.
baik juokus kresti
normalaus, tvarkingo 1 k.buto be 350-400 Lt tik uz nuoma tikrai nerasi.
kalba patirtis
Gal kas isnuomojat 1 k. buta Vilniuje? Jauna tvarkinga dirbanti panele issinuomotu 1k. buta. Milijonu neuzdirba tai noretusi uz ~250-300Lt. Fabai, Seskine, Koralai, lazdynai, Zirmunai, Virsuliskes, Karoliniskes.
Siulykit
gal kas po ranka turit agenturu telefonus?
gana greitai reikia butuko tvarkingai vienai merginai…
tik faktai:
1 kmb butas, 36 m2, Pasilaiciai, 280 Lt + mokesciai.
Po velyku sutarem su seimininku deretis del nuomos sumazinimo…