1.8 suvalgytas
cia atsakas i mano amnestuota?
turi but balansas
o sitie valgomi?
be abejo ir labai skanus, kas moka paruost
receptuks
,bet kulinariniu aspektu nieko gero is jo
parašysiu krunia i privata, daba biski laiko neturiu
klysti karanksai, kai padarau gaunasi kaip vistienos kepsniai
ir is kirvio galima patiekala padaryt
Pandion jau geriau tikri vistienos kepsniai nei is sapalo,o siap tai mekne,raude ir sapalas
pugzlys ir kelbas zymiai skanesni
Ko čia stebitės? Yra tokių kurie plakius ir vėjažuves valgo.
na tu ir palyginai - pugzlys (zuviene) ir kelbai isvis delikatesas
siaip bereiksme diskusija - s goloda i ch… miaso
arba gamint reik moket
Tai pasidalinkite recepteliu, kaip is šapalo vištiena išgauti?
nu, kai didžiąją patiekalo dalį sudaro rūkyta šoninė ir alus, tai ir šapalas ar plakis delikatesas
gerai rašau visiems,siam patiekalui butent šapalas labiausiai ir tinka kadangi jo file storiausia. Taigi išpjauni file iš šapalo, ir supjaustai skersai kas 3mm plocio juostelemis, taip šapalas lieka be kaulu.Visus tuos gabaliukus sudedi i bliuda.tokiam šapalui kaip šis reikia panašiai 3kiaušiniu, 3trijų didelių šaukštu majonezo, 3skiltelės česnako(sutrinto), 1 šaukšto miltu arba maltu dziuvesiu, druskos, pipiru ir prieskonių pagal skoni.Visa mase sumaišai, paskui dedi su šaukštu i keptuve ir kepi. Kai iškepa valgai ir kai paragausit daugiau nebesakysit, kad šapalas bloga žuvis
Beje kadangi šapaliena labai minkšta ir puri mesa,tai ivairius prieskonius ir majoneza isisavina geriau uz visas kitas žuvis. O kur dar šapalas keptas folijoj zarijose, tamsuoliai jus
nu folijoj man labiau “mindaugas” patinka, o šitą su majonezu reiks pabandyti