1.8 suvalgytas


1.8 suvalgytas

Cha cha

Juokiasi cia atsakas i mano amnestuota?

turi but balansas Juokiasi

o sitie valgomi? Nekaltas

be abejo ir labai skanus, kas moka paruost Taip

Geraireceptuks Nekaltas ???

Gerai Gėlė,bet kulinariniu aspektu nieko gero is jo Blogai

parašysiu krunia i privata, daba biski laiko neturiu Šypsena

klysti karanksai, kai padarau gaunasi kaip vistienos kepsniai Niam niam

ir is kirvio galima patiekala padaryt Juokiasi

Pandion Cha chajau geriau tikri vistienos kepsniai nei is sapalo,o siap tai mekne,raude ir sapalas Blogaipugzlys ir kelbas zymiai skanesni Mirkt

Ko čia stebitės? Yra tokių kurie plakius ir vėjažuves valgo.

na tu ir palyginai - pugzlys (zuviene) ir kelbai isvis delikatesas Taip Niam niamsiaip bereiksme diskusija - s goloda i ch… miaso Mirkt arba gamint reik moket Mirkt

Tai pasidalinkite recepteliu, kaip is šapalo vištiena išgauti? Mirkt

nu, kai didžiąją patiekalo dalį sudaro rūkyta šoninė ir alus, tai ir šapalas ar plakis delikatesas Juokiasi

gerai rašau visiems,siam patiekalui butent šapalas labiausiai ir tinka kadangi jo file storiausia. Taigi išpjauni file iš šapalo, ir supjaustai skersai kas 3mm plocio juostelemis, taip šapalas lieka be kaulu.Visus tuos gabaliukus sudedi i bliuda.tokiam šapalui kaip šis reikia panašiai 3kiaušiniu, 3trijų didelių šaukštu majonezo, 3skiltelės česnako(sutrinto), 1 šaukšto miltu arba maltu dziuvesiu, druskos, pipiru ir prieskonių pagal skoni.Visa mase sumaišai, paskui dedi su šaukštu i keptuve ir kepi. Kai iškepa valgai ir kai paragausit daugiau nebesakysit, kad šapalas bloga žuvis Nekaltas

Beje kadangi šapaliena labai minkšta ir puri mesa,tai ivairius prieskonius ir majoneza isisavina geriau uz visas kitas žuvis. O kur dar šapalas keptas folijoj zarijose, tamsuoliai jus Cha cha

nu folijoj man labiau “mindaugas” patinka, o šitą su majonezu reiks pabandyti Taip

Gerai