'05 gixxer 1k

'05 gixxer 1k

163kg:183ag

atrodo piktai Apakęs

jobshikmat kox svoris ir kiek AG Baisu

photoshopas photoshopas photoshopas Šypsenagaline shake nuo RR uzdejo Cha cha ir posukiai nuo 10R Juokiasi Beto esu isitikines kad undertail ismetimo gixeriui nedarys beje relix, '05 gixxer Mirkt

man tai nepanasu y photoshopa Nekaltas

Streetai, nu tai dar paziurek i posuki, gal panasiau bus Šypsenaedit: Vee - praziopsojau tavo komentara pries rasydamas. bet posukis lygtai ne nuo 10R, man irgi taip pasirode, bet po to pasitikrinimui nuejau paziuret ir pics’uose ne flushmount’ai. nebent skirtingose rinkose skyresi.

SPALVOS 03u

a, su 10r posukiais yra taip - pre-release fotkese buvo grazus flushmount’ai kaip cia, bet visose gyvose nuotraukose is testu posukiai paprasti, bent jau USA.

Turbut vel pirmieji “picsai” bus kaip ir su 04 motais, is pradziu fake info ir fake photo o veliau paaiskes real stuff Šypsena Beje zx10r raso 184hp? Kiek pamenu.

mano girtos akys man sako : fotosopas Mirkt

kaip matau didieji photoshop’o meistrai Juokiasi

Man tai atrodo kad tikrai ne photoshopas…

man tai atrodo kad man px Šypsena sulauksim pamatysim.

wajduli, USA rinkai ZX eina su tradiciniais posukiais, o EU ir kitur - su flushmount Y, jeigu pastebejai pas suza tradiciskai yra maziausias skirtumas tarp claimed ir rwbhp. Pas dabartini gix1K yra “vos” 164hp claimed, o ant galinio rato - tik 4-5 arkliais maziau nei 10R ar R1