na sidra gerti, tai saves negerbti , jau tada geriau alus
Nu cia nusisnekta i dausas kaip reikalas . Aisku jei turime omenyje lietuviskus kiss'us ir fizz'us tai jo, bet tam brudui sidro pavadinimas netinkamas. Ten limonadas su laipsniais. Tikra sidra teko ragauti Ispanijoje, gaminamas is obuoliu, fermentuojamas, i po to netgi kazkiek brandinamas kastono statinese. Sveikas gerimas nerealiai, degina riebalus ir pan. Ypac gerai prie maisto. Alia pas mumis dazniausiai kai kas vadinama ne savais vardais. Lietuvoje tikra sidra kazkada importavo draugelis, alia nieks nesuprato, nes 0,7 L kainavo apie 12-13 Lt. Daba, belikes tik prancuziskas RIMI, bet kaina irgi nemaza apie 10 Lt.
Nori suzinoti kaip alu derinti su maistu, nusiperki uz 35 Lt alaus degustacija ir nueini i Svyturio Gero alaus parduotuve Vilniuje. Ten viska papasakos
nzn, as alu galiu priderint prie bet ko, nes jis man skanu. o juo labiau kai daugiau kazko suvalgau tai taip ir norisi atsigerti kad pravirskintu plius su savo pomegiais as galiu valgyt suriai, uzsigert alum, o paskui eit pyrago valgyt ar kazko saldaus
JonasKarpis ra: Nori suzinoti kaip alu derinti su maistu, nusiperki uz 35 Lt alaus degustacija ir nueini i Svyturio Gero alaus parduotuve Vilniuje. Ten viska papasakos