Lauko kepsniams naudoju šašlykinę. Nesniai nutariau įsigyti BBQ - barbekju kepsninę, na, tokį burbulą su dangčiu ant kojelių. Štai ir mąstau, kuo skiriasi mėsa (žuvis, daržovės) kepta šašlykinėje, ant iešmo arba grotelių, nuo mėsos keptos tame burbule - BBQ? Kadangi to daikto kaina nėra maža, svarstau, ar neįsigysiu du vienas kitą dubliuojančius daiktus? Gal kuris (-i) turit daugiau praktikos ir galit ką motyvuotai patarti?
ant saslykines nusipirk groteles ir galesi ir zuvi ir maltos mesos kepsnius, vista, zodziu viska kepti. Asmeniskai susivirinau is nerudijancio plieno kvadratine saslykine
saslams turiu sampalus,o viskam kitam groteles su rankena pirkau maksimoj kad butu galima vartyti .Groteles dvigubos.Be to viskas
telpa i masinos bagazine tai galiu ne tik ant kiemo ,bet ir veziotis
manau skirtumo jokio
OK, šašlykinę ir groteles turiu jau seniai. Kiek pavyko sužinoti, BBQ kepimas yra kitoks. Mačiau vieną kompaktišką įrangą "Bauhoffe" krautuvėj, tik kad kaina baisi, mat ne kinų, o firminis.
Kepdamas barbekiu gali reguliuoti i ji patenkancio oro kieki, todel gali mesa issikepti kaip tik nori. O ant saslykines mesa bet kokiu atveju bus sausesne...Naudoju ir ta, ir ta. Faktas tas, kad jei nori kepsniuko, su barbekine ji turesi zymiai greiciau, nei kepdamas saslykineje. Aisku, atsiranda iskrypeliu, kurie i saslykine prideda angliu ir kepa, tai tada tikrai nera jokio tolko tureti ir ta, ir ta.
Ačiū. Bet prekybcentriuose BBQ įranga kinietiškška, su kojelėmis - sunkia telpa bagažinėje, o firminiai, kompaktiški bbq - neprotingai brangūs. Tokia situacija šiai dienai.
edviu ra: Jei galite sau leisti, tai žinoma, kad bbq, dabar populiariausi komado griliai, superiniai. Vežamės į gamtą, turime sode, dažnai daromės mini piknikus https://shop.manjana.lt/vienkartiniai-indai