Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Viščiukų rūkymas?


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2008 07 10 d. 15:21 pradėjo  Heksogenas, peržiūrėta 10049 k.
Puslapiai: 1 
Heksogenas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 2354

2008-07-10 15:21 1 žinutė iš 6 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Heksogenas Įtraukti Heksogenas Į adresų knygelę
LabasKokį marinatą patartumėt naudoti norint pasirūkyti viščiukus broilerius?

zbite
Senbuvė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 7037

2008-07-10 16:03 2 žinutė iš 6 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę
blyn, esu rūkius tik ala rūkykloj - bauer puode Drovus
bet šiaip didelio mokslo nereikia: druska, pipirai, smulkinti (bet ne malti) kmynai. įtrini, palauki bent jau naktį ir galima rūkyt. svarbiausią prieskonį - dūmų kvapą - įgaus rūkykloj. vat ko ten pridėsi (kuo rūkysi), jau rūkytojų paslaptis Cha cha


Heksogenas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 2356

2008-07-10 17:20 3 žinutė iš 6 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Heksogenas Įtraukti Heksogenas Į adresų knygelę
Va su tuo biško to biški anoJuokiasi mama ruošia žuvį rūkimai tai druskos per daug arba per mažaiCha cha Nes kažkai pten ji greitai paruošia ir su ta druska gaunasi taip, kad neina paskaičiuoti kiek jos dėti(sakykim tam tikros žuvies vietos gaunasi sūresnės o kitos ok, čia ant kai kurių žuvų), tai kiek ant tų vištų?Cha cha
dėl rūkimo kišam alksnines malkas, baltalksniusDrovus, gal reik kadagio šakelės?Nekaltas Ant kiaulienos tai žinau kad naudoja, o va paukštienai.Nekaltas


zbite
Senbuvė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 7038

2008-07-10 17:27 4 žinutė iš 6 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

Heksogenas rašė:
dėl rūkimo kišam alksnines malkas, baltalksniusDrovus, gal reik kadagio šakelės?Nekaltas Ant kiaulienos tai žinau kad naudoja, o va paukštienai.Nekaltas


teks testuot Cha cha rūkyk kelis kartus ir skirtingom malkom, galėsi palygint skonius.
rezultatus paviešink Cha cha


Heksogenas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 2357

2008-07-10 20:59 5 žinutė iš 6 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Heksogenas Įtraukti Heksogenas Į adresų knygelę
NorėtumėtLiežuvis duosiu baltalknsio ir bus ok na gal vieną kitą juodalksnį, nes farikiniai irgi man rods alksninėm pjuvenom specialiai apdirbtom rūko...Drovus
Gal kas tikslesnį marinatą? nes va su tais kmynais gal jų puskilogramį reikia ant 4 vištų.Cha cha


Pink Panthera
Geriausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 10385

2008-07-20 20:18 6 žinutė iš 6 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Pink Panthera Įtraukti Pink Panthera Į adresų knygelę
dar galima pasidaryti tokios košelės: išspausti citriną, dėti "Vegetos" kol gausis tinkama tepimui košytė ir ta košyte patrinti mėsytę. kad druska tolygiai skirstytųsi mėsoje, mėsa mirkinama tirpale. Dar Dzūkijoje yra technologija, kad kumpius ir lašinius špricų injekcijomis pasūdo, tas labai Gerai. Na štai, grįžtant prie vištos. Pjuvenomis rūkyti visai tinka, o kadagys pabaigoje taip pat puikiai tinka.

Puslapiai: 1 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 444.874 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 17:50 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Viščiukų rūkymas?

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai