Klausimynas: ar
kebabaicepelinai
saslykas, visokie lietuviski patiekalai isskyrus vedarus Pomidoru sultys, Svyturys
spirgy spirgy zele, baltas sokoladas, patiekalai kuriuose yra kokoso, alyuogiu, paprikos…
Ilgai galvojau, ko as negaliu valgyt… Megstu viska, kas valgoma, vis delto vieno dalyko negaliu pakesti - SALIERU
visi bulviniai patiekalai
kisielius,saltiena,manu kose,
kugelis
ir viskas…nemegsti kokoso - 99% tailandieciu virtuves tau neprieinama, nes ten viskas su kokoso pienu cheers! taip nekad ir neparagausi tikro tailandietisko kario…
nu ka as galiu pasakyt…nebandzius komentuoji??? o jei bandai, tai austres ne Alita, o Veuve Cliquot uzgert reikia, mergyt
buvusi rašė:
Is pyragu-napoleonas.Virtos kriaukleles su virtom kulselem,grietines sviesto padaze.Svieziu kopustu sriuba.Svogunu sriuba.Balandeliai.Vistienos kepsnys.Pomidorai su grietine,pomidoru sultys.Virtiniai su saldzios varskes ir svogunu idaru.Ir dar daug daugMarinuoti burokeliai,kepta lasisa,juodieji ikrai,raugintu kopustu sriuba,zele tortas,rukytos desros,viskas kas rukyta…
galima pagalvot, kad tu kada nors tikru (o ne baltyminiu) juoduju ikru valgei lavinkit skoni, litovcai!
kepeneles skanu
As nesveikas turbut, bet nesugalvoju jokio patiekalo ar kito valgomo daikto kurio nemegciau
O siaip dievinu kinietiska virtuve
Skanu viskas, kad pagaminta iš bulvių… Gal nuo jų daugiau storėjama, bet nėra bulvių… nėra gyvenimo…
Nemėgstu jūros gėrybių… Kiek ragavau tiek sustreikuoja skrandis, gal todėl man taip ne prie širdies… Ir dar kepti kaštonai… Fu fu ir dar kartą fu…
walgau tai wos newiska… megstu pawalgyt taip gan stiprej…
- alus & kitas alkoholis, svogunai, alyvuoges, cukinijos, baklazanai, porai, ikrai, paprika, saldzios sriubos, kisielius…
Kitka mazdaug viska valgau Gal tik zuvi nlb megstu
Mėgstu pats gamint, kitus vaišint ir valgyt Čili sriuba
Nemėgstu lašinių
Krevetės, Vynuogės, Pelėsinis sūris, špinatų sriuba
Cepelinai, vėdarai, kraujinė dešra
Nemėgstu praktiškai daugelio iš Lietuviško maisto patiekalų, vėdarų, kugelių… Tada kioskinių kebabų, tuno salotų, persimonų, ananasų, kisielių/kompotų, pelėsinio sūrio, kepenėlių, kepsnių su krauju, alyvuogių tiek juodų tiek žalių, balto šokolado, virtos žuvies, rūgštynių sriubos.
Dievinu, Vištiena su daržovėmis/vaisiais saldžiarūgščiame padaže arba su medumi , jūros gėrybių salotas ir kitus patiekalus su jūros gėrybėmis, šaltibarščius, Carlsberg ir Utenos žalią alų, vaisių salotas, lietuvišką mišrainę, keptas bulves su sūrio padažu, bulves su lupenomis, kepti įdaryti baklažanai, įdarytos paprikos, suši, balandėliai, ikrai, spaggeti su padažu ir mėsos gabaliukais, raudonas vynas .
Dauguma maisto skanu: Graikiškos salotos, Brodvėjaus Gulio Cezare pica, bulviniai blyneliai, šašlykai su alyvuogėmis ir marinuotais švelniais česnakais…
bet tik ne malta jautiena ar kiauliena Jau kokių kotletų iš pirktinės maltos mėsos man neįkišit… Namie visai kitoks skonis gaunasi kai gamini. Ir dar nekenčiu rugštynių sriubos.
Zviezios sultis, cocacola, grikiai, makaronai, ledai, salotos, obuoliai (minksti ir silti), mandarinai, morkos.
Cipsai, bulvites FRI
yra pyragai su varške, obuoliais, vanilinių ledų kokteilis, visokie mėsiški patiekalai, patiekalai su sūriu, virtiniai su varške arba tinginiukai, Tinginys, šašlykai, ledai, na, dar daug kas…
O dabar… man yra cepelinai,vėdarai, vidaus organai (tokie kaip širdis ar smegenys ), jūros gėrybės, grybai…