Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Receptų bazė & Receptų prašymai


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2005 08 29 d. 22:41 pradėjo  ArTiNiuM, peržiūrėta 107018 k.
Puslapiai: 1 2 3 4 5 +10 paskutinis> 
Artinium
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3030

2005-08-29 22:41 1 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Artinium Įtraukti Artinium Į adresų knygelę
Kad nekurti atskiros temos receptu pageidavimams prasome klausti cia.
Taip pat jeigu turite kazkoki firmini valgi - mielai kvieciame pasidalinti.


Artinium
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3030

2005-08-29 22:43 2 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Artinium Įtraukti Artinium Į adresų knygelę
Receptu linkus rasite:
http://www.biteplius.lt/lt/2club.showUrl/482-=(852061728


Artinium
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3030

2005-08-29 22:43 3 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Artinium Įtraukti Artinium Į adresų knygelę
RECEPTAI NUO BANGIECIU:
VAFLIAI:
5 kiausai,5 saukstai cukraus,5 saukstai lydyto sviesto arba margarino,5 saukstai grietines,5 saukstai kefyro,1 arb.saukstelis kepimo milteliu,vaniles,miltu tiek,kad pasidarytu grietines tirstumo tesla.
Trynius atskirti nuo baltymu.Trynius iki baltumo issukti su cukrumi,deti riebalus,sukti,deti grietine,sukti,deti kefyra,sukti,baltymus isplakti iki standziu putu.I misini deti po sauksta baltymu,tiek pat miltu ir kepimo miltelius.Viska po truputi sudeti lengavai maisant,tesla turi buti puri.Po gera sauksta deti i vafline(as kepu su senovine vafline kurioje vafliai gaunasi labai ploni)ir kepti,dar karsta susukti.Skanaus

Pica:
Vienai didelei picai:
1 stikline silto vandens dedi 50 gramu mieliu, du saukstelius cukraus, ismaisai. po to tuo skysciu apipili dubeni miltu9miltus dedu is akies , tai nezinau kiek ten ju buna ) ipilu dar pora saukstu alyvu aliejaus ir ant miltuoto stalo kocioju kocioju.
sekmes

Vyniotinis su želė gabaliukais:

2 pok. varškės
2 pok. po 200g sausainių
1 indelis (400g) kondensuoto pieno
1 pok. sviesto
želė saldainiai arba spalvota želė

Pagaminimo būdas:
Sviestą išsukti su kondensuotu pienu. Sudėti varškę ir išmaišyti. Žele (saldainius) supjaustyti gabaliukais, sausainius sulaužyti ir viską gerai sumaišyti. Formuoti panašiai kaip "Tinginį".

Skanaus!

BLYNAI:
500 g kaulų,
200 g jaučių šonkaulių,
1 šaukštelis pipirų grūdelių,
1 lauro lapelis,
ryšelis prieskoninių žalumynų (petražolių, porų, salierų lapelių, šiek tiek čiobrelių),
1 morka,
1 petražolės šaknis,
100 g saliero,
1 saldžioji paprika,
druskos.
Makaronai:
1 kiaušinis,
1/8 l pieno,
70 g miltų,
truputis sviesto.

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia nugraibyti putas. Morką, petražolės šaknį ir saliero gumbą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Papriką perpjauti, išskobti sėklas, nuplauti ir supjaustyti šiaudeliais ar kubeliais. Sultinį perkošti į kitą puodą. Mėsą atskirti nuo kaulų ir supjaustyti kubeliais, kartu su daržovėmis suberti į sultinį. Paskaninti druska ir virti, kol mėsa visai suminkštės. Iš kiaušinio, pieno ir miltų užminkyti tešlą. Iškepti plonus blynus, supjaustyti juostelėmis ir suberti į sultinį.
Skanaus,keitė

Spaggetti su lashisha:
receptas tikro tikriausio Italo
reikes: makaronu (kokios tik norit formos)
grietineles
lashishos (rukytos, zalios, pagal tai ka labiau megstat)
ishverdat makaronus ,nukoshiat, supilat grietinele ,sudedat supjaustyta gabaliukais lashisha, chili pipiriuku pagal skoni ir viskas
bon apetite!

VAISŲ DESERTAS "TROPIKŲ SAULĖ"


Reikės:
1 banano
1 mandarino
2 kivių
2 stiklinių multivitaminų sulčių
1 obolio
1 persiko
1 ar puse citrinos
6 vynuogių


Viską smulkiai supjaustyti paimti dubenėlį ,tada visus supjaustytus vaisius sudėti į dubenėlį.Paimti multivitaminų sultis ir sumaišyti(išspaudus citirna) su citrinos sultymis tada sultis užpylti ant vaisių ir gerai išmaišyti
SKANAUS

Natūralūs kiaulienos maltiniai su svogūnais
110 g kiaulienos,
10 g vandens,
15 g kiaulės taukų,
50 g mėsos sulčių,
10 g svogūnų,
100 - 150 g priedo,
pipirų, druskos.

Į maltą kiaulieną pridėkite pipirų, druskos, įpilkite šalto sultinio arba vandens, masę išminkykite , ir darykite apvalius, suplotus maltinius. Juos iškepkite įkaitintuose riebaluose kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais.
Natūralius maltinius paduokite su virtomis arba keptomis bulvėmis, virtomis pupelėmis, uždarytomis pomidorų padažu, ankštinių daržovių tyrėmis.Į keptuvę, kurioje maltiniai kepė, įpilkite keletą šaukštų sultinio, truputį pavirinkite, svogūnus išimkite, uždėkite ant maltinių ir užpilkite sultimis.
Skanaus!

!!! Traku Kibinai Niam niam

apie 20 vienetu:

1kg miltu
350g grietines
pakelis sviesto
8 kiausiniai
druskos

idarui mesa smulkiai sukapoti(galima ir malti, nors sako, kad "tikriem" kibinam ji turi buti pjaustyta), idet tirpinto sviesto, svogunu, druskos ir pipiru.Niu ir padaryt kibinus, patept virsu plaktu kiausiniu, o tada i orkaite, aisku, skaniau butu krosnyje, bet...
Sita recepta man pasake Traku kibininej, pati dar negaminau, bet pas juos tai labai skanu

Pyragas
250 g miltu
50 g cukraus
1 kiausinis
150 g sviesto
1 saukstelis kepimo milteliu

Idarui
3-4 kriauses
1 stikline lazdyno riesutu
1 indelis kondensuoto pieno
cinamono

Isminkome tesla ir padedam i saldytuva kokiam pusvalandziui.Truputi teslos paliekame, kita iskociojame 5-7 mm storio laksta.Kriauses supjaustome kubeliais, riesutus truputi pasmulkiname, dedame cinamono, pilame kondensuota piena, ismaisome ir sita mase dedame ant iskocioto laksto.Is likusios teslos darome gelytes, arba tiesiog sutarkuojame ir-ant virsaus.

Ypatingieji zagareliai

2,5 stiklines miltu
3 tryniai , kiausinis ,
0,5 stiklines grietines ,
sauksletis sviesto arba alyvu aliejaus,
taurele brendzio arba konjako (40 ml )
ziupsnelis druskos
stikline cukraus pudros
vaniles lazdele arba pakelis vanilinio cukraus ( zagareliams apibarstyti ),
1 kg riebalu ( zagareliams virti )

miltus persijoti ant medines lentos ir iberus druskos sukapoti su sviestu . imusti kiausini , sudeti trynius , supilti grietine bei brendi () ir minkyti , kol tesla pasidarys blizganti , glotni , elastinga .
tesla musti mediniu kocelu , vis lankstant i vidu , kol pavirsiuje atsiras pusleliu . pridengti politeleno plevele arba drobele ir 30 min . deti i saldytuva .
tesla kocioti nedideliais plonais lakstais ( kad neapdziutu ) ir peiliu supjaustyti 3-4 cm plocio ir 8-10 cm ilgio juostelemis . jas ipjauti per viduri . juosteles pernerti.
placiame neaukstame puose arba gilioje keptuveje ikaitinti taukus ir imesti viena zagareli . jei jis cirksdamas tuojaus iskyla , taukai jau ikaite . zagareliu i puoda deti tiek kad jie laisvaj plaukiotu riebaluose . kai viena puse apgelsta , tada atsargia perversti (dveim sakutem ) kad nesuluztu.
zagarelius isgriebti ant popierinio ranksluoscio ar serveteliu kad susigertu riebalai . arba iskart sudeti i lekste ir apibarstyti cukraus pudra , sumaisyta su vaniliniu cukrum arba grusta vanile .

Spagieciai
pomidoru ~ 4
spageciu
farso (jautienos, kaip kam..)
aliejaus

Toliau:
Kai uzverda du puodai i viena metat spagecius i kita pomidorus. Aisq pomidorus galit po karstu vandeniu pakisti, kad atsiluptu. Kol verda spageciai i petelne sudekit pomidorus ir puse farso indelio. Tai wa. Galit recepta pakoreaguoti, kaip jums labiau patinka. Bent jau as tai taip valgau.

Spaggetti su lashisha
receptas tikro tikriausio Italo
reikes: makaronu (kokios tik norit formos)
grietineles
lashishos (rukytos, zalios, pagal tai ka labiau megstat)
Sutraiskote viena galvute cesnako ir idedate i ikaitinta keptuve su sviestu, supjaustote plonais grezineliais rukyta lasisa, apkepinate ja ir supilate grietinele, sumaisote ir pakepinat neilgiau kaip 3-4 min.(kitaip grietinele labai sutirstes)
Spagecius isverdat, nukosiat ir sumaisot su padazu.

Pyragas
reikes:
100g swiesto
2 puodeliu miltu
0,5 puodelio cukraus
7 obuoliu (vidutinio dydzio)
2 saukstu salto vandens
saujele krakmolo

Paruosimas:
swiesta ir miltus maisyti minkiti kol pasidaris biri mase. Tada ipilti wandeni ir ideti i saldytuva. Jame laikyti reikia 35min. Per ta laika galima pasiruosti obuolius. Juos reikia iswalyti ir supjaustyti kubeliais. Bleka istepti swiestu. 2/3 teslos sunaudokit pagrinduj ir sonams. Kai tai padarysite sudekite obuolius, kuriuos reikia sumaisyt su cukrum ir krakmolu. Likusi 1/3 teslos uzdekit ant wirsaus. Deti galima bet kaip - juostelemis arba kaip "dangti". Wiska sita atlikus jau galima deti i ikaitusia orkaite. Rreix kepti 225 C karstije 25-35 min (kol graziai apskrus). Jei norisi i pabaiga ant pyrago galima siektiek uzbarstyti cinamono.

VIŠTIENA KINIETIŠKAI

2 asmenims

1 vištienos krūtinėlė
1 paprika
1 svogūnas
200 g pievagrybių
1 indelis konservuotų ananasų
Gabalėlis poro
1 skiltelė česnako
1 maišelis ryžių (100 g)

Padažui

3 šaukštai majonezo
3 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako

Prieskoniai vištienai

Pipirai
Druska
Vištienos prieskoniai
Rytietiški vištienos prieskoniai

Paruošimas

Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabaliukais, pabarstyti prieskoniais ir palikti marinuotis kol ruošime garnyrą.
Svogūną supjaustyti griežinėliais, papriką gan stambiais pailgais gabalėliais, pievagrybius išilgai griežinėliais, česnako skiltelę lapeliais. Viską pakepti aliejuje (nesumaišyti), pabarstyti druska ir pipirais. Ryžius išvirti, truputį pasūdytame vandenyje. Porą supjaustyti griežinėliais. Vištieną kepti aliejuje kol gražiai apskrus.
Padažui: majonezą sumaišyti su pomidorų padažu, sudėti smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir išmaišyti.

Į lėkštę dėti vištieną, visą garnyrą (atskirai, nesumaišyti), ryžius, kad būtų įdomiau, prieš dedant į lėkštę sudėti į puodelį ir išversti į lėkštę. Padažą galima dėti į lėkštę arba patiekti atskirai.

"nacionalinis patiekalas"

7 bulves vidutinio dydzio,
2 Baklazanai,
0.5 kg pievagrybiu,
3-4 pomidorai,
truputelis aliejaus,
prieskoniai,
druska

Supjaustyti bulves griezineliais, baklazanus, pomidorus, grybus... viska tokiais paciais griezineliais...
Dedame i skarda pimas sluoksnis bulviu, antras - baklazanu, trecias - pomidoru, ketvirtas - pievagrybiu ir vel and virsaus bulves... Uzdengiam folija labai gerai..
Dedam i orkaite ikaitinta iki 175 C temperaturos ir kepame kol bus miksta (apie 50 min)

zuvies troskinukas
Reikes 1 porcijai:
100-200 g juros lydekos ar kitos zuvies file
1 mazo svoguno, supjaustyto kubeliais
1 nulupo ir stambiai sutarkuoto obuolio(geriau rugstesnis)
0,5 pomidoro, supjaustyto riekelemis
3 saukstu pomidoru ar kokio kito saldziarugscio padazo
2 saukstu citrinos sulciu
prieskoniu

Zuvi sudedame ant puodo dugno, paslakstome citrinu sultimis, pabarstome prieskoniais. Ant zuvies dedame truputyje aliejaus pakepintus svogunus, po to - obuolius, tada ant virsaus isdeliojame pomidoru riekeles, viska aptepame padazu, ipilame slakeli vandens ir troskinam ~15 minuciu skanaus!

nenuorama8 sukurtas naujas budas su makronais

makronus isverdam puode. Keptuvej pakepinam svoguna, ir mesyte ( skaniausia yra su rukyta sonine arba tieisog su farsu bet tada reikia daugiau mesos prieskoniu)..tai apskrunda viskas keptuvej, pilame isvirtus makaronus i keptuve ir viska sumaisome!truputi pakepiname kad makronai susimaisytu su mesa ir igautu jos skanaus kvapo..tada dedame grietines pora saikstu ir ipilame tomatu padazo..viska sumaisom ir skanaus!tas padazas tai vien del to padazo man tie makaronai labai o jei dar lydyto surio ant virsaus tai isvis pasaka..jau noriu nao valgyti..

'Tinginukas'
Reikes 2 pak. sausainiu, 1 pak. sviesto (200 g), indelio kondensuoto pieno ir 3 saukstu kakavos. I istirpinta sviesta supilsi kond. piena, idesi kakavos, dar kiek pakaitinsi ir uzpilsi ant sausainiu. O viska sumaisius, padarius forma ir atsaldzius, galesi megautis skanestu Jau ir pati uzsinorejau Beje vietoj kondensuoto pieno galima pilti kondensuota kakava, tada nereikes deti paprastos kakavos, ir siaip dar galima 'Tingini' pagardinti riesutais, dziovintais vaisiais ir kuo tik sugalvosi Tad skanaus!

Salotos
Gera sauja svogūnų laiškų, 4 pomidorai - susmulkinti. 4 riekės
sumuštinių dunos - susmulkinti kubeliais ir paketi aliejuje, š. rūytos šoninės supjaustyti kubeliais irgi pakepti aliejuje, viską sumaišyti pabarstyti krapais ir užpilti naturaliu jogurtu. Gal ir patiks...

Astri pupeliu tirstsriube

Ruosiama 30 min., verdama 1val, 4-6 asmenims

Reikia:
3 saukstai augalinio aliejaus
2 svogunai, stambiai supjaustyti
1 sugrusta cesnako skiltele
1 saukstas maltu kmynu
2 saukstukai saldzios paprikos milteliu
1 smulkiai supjaustyta raudona arba zalia aitrioji paprika
225 g maltos jautienos
800g stambiai supjaustytu konservuotu pomidoru
850ml vistienos arba darzoviu sultinio
85g pomidoru tyres
1 saukstelis dziovintu raudoneliu
1 lauro lapas
150ml ALAUS!!!!
sumaltu juoduju pipiru pagal skoni (kadangi astri sriuba, tai nepagailekit...)
po 115g konservuotu nukoshtu ir nuplautu raudonuju ir baltuju pupeliu (jei rasit, tai ir avinzirniu tiek idekit)

Ruoshimas:

1. Dideliame puode ikaitinti alieju ir ant mazos ugnies pakepinti svogunus su cesnakais.
2. Imaisyti kmynus, saldziaja ir aitriaja paprika ir maisant paskrudinti kokias 30 sekundziu ant dideles ugnies.
3. Sudeti malta jautiena, paskirstyti ja sakute ir apkepinti.
4. Sumesti konservuotus pomidorus, supilti ju sultis, pomidoru tyre, sultini, alu, suberti raudonelius, ideti lauro lapa, pipiru (pagal skoni), viska ishmaisyti ir uzvirinti.
5. Uzdengti ir virti 35 minutes. Jei reikia, galima ipilti vandens (patys pasirinkit kokio tirstumo norit)
6. sudeti pupeles ir avinzirnius, ishmaisyti ir dar 15 min pavirti.

Ryziai
išvirti ryžius ir tegul jie aušta.supjaustyti virta kumpį,pievagrybius ir sudėti į karšta keptuvę,kai jau bus pakepe įdėti konservuotu žirnelių,grietinės,vegetos ir virtus ryžius.patroškinti kol sušils ryžiai ir žirneliai.

SKANAUS


lavrynka
Gera banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 9785

2005-08-30 00:14 4 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: lavrynka Įtraukti lavrynka Į adresų knygelę
vishtienos kotletukai

vishtienos krutinele
2 shaukshtai majonezo
2 kiaushiniai
2 shaukshtai krakmolo
prieskoniai pagal skoni


Krutinele susmulkinti 1 -2 cm dydzio gabaliukais, truputi galima ir su plaktuku pamusht, idet majonezo, kiaushinius ir krakmola viska gerai sumaishyt ir ant keptuves (keptuveje truputi aliejaus) pilti po kokius 2 - 3 shaukshtus .


gyva
Nauja dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 10

2005-09-01 13:03 5 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: gyva Įtraukti gyva Į adresų knygelę
sveiki visi megstantis skaniai pavalgyti...Mirkt
gal kas zinote skaniu trintos sriubos receptu???LabasNiam niam
begalo megstu tokius dalykus...
is kart dekoju uz pasiulymusLaimingasLabas


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4561

2005-09-02 12:02 6 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

gyva rašė:
sveiki visi megstantis skaniai pavalgyti...Mirkt
gal kas zinote skaniu trintos sriubos receptu???LabasNiam niam
begalo megstu tokius dalykus...
is kart dekoju uz pasiulymusLaimingasLabas


trintu sriubu receptais vienas - isigyti blenderiCha cha
tobysh verdi sau patinkancia sriuba, o gale sutrini.
jei mesgtamoj sriuboj nera bulviu, tada teks sutiorshtinti su manu kruopom arba miltais Mirkt


Laumi
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 581

2005-09-14 14:07 7 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Laumi Įtraukti Laumi Į adresų knygelę
Neseniai skaniai labai gavosi vistiena patroskint:

Vistienos krutineles reikia i plokscius gabalelius atskirt (is 1 krutineles paprastai kokie 3 gabaliukai gaunasi), biski pamust, uzdet geltono surio ir suvyniot. I puoda pridet morku griezineliu ant dugno, sudet vistienos suktinukus ir uzpilt grietinele. Troskinti kol isvirs (neamenu kiek laiko...)

Patiekti su ryziaisŠypsena


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4561

2005-09-15 21:21 8 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

Laumi rašė:
Neseniai skaniai labai gavosi vistiena patroskint:

Vistienos krutineles reikia i plokscius gabalelius atskirt (is 1 krutineles paprastai kokie 3 gabaliukai gaunasi), biski pamust, uzdet geltono surio ir suvyniot. I puoda pridet morku griezineliu ant dugno, sudet vistienos suktinukus ir uzpilt grietinele. Troskinti kol isvirs (neamenu kiek laiko...)

Patiekti su ryziaisŠypsena


as taip pat darau VISOKIUS suktinukus.

mėsa = vištiena/jautiena/kiauliena

įdarai: suris; lašinukų/raug.agurkų juostelės(tada mėsą aptept garstyčiom tinka labai); grybų įdaras; maltos mesos (kiaulienos dažniausiai) įdaras; daržovių įdaras; špinatų įdaras

šiaip tai suktinukai yra išsigelbėjimas. ir skanu, ir efektingai atrodo


Laumi
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 581

2005-09-16 14:11 9 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Laumi Įtraukti Laumi Į adresų knygelę


as taip pat darau VISOKIUS suktinukus.

mėsa = vištiena/jautiena/kiauliena

įdarai: suris; lašinukų/raug.agurkų juostelės(tada mėsą aptept garstyčiom tinka labai); grybų įdaras; maltos mesos (kiaulienos dažniausiai) įdaras; daržovių įdaras; špinatų įdaras

šiaip tai suktinukai yra išsigelbėjimas. ir skanu, ir efektingai atrodo


Man tai atradimas grietinelej troskint - labai svelnus padaziukas gaunasi ir minksta mesyte liekaLiežuvis


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4561

2005-09-16 16:51 10 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

Laumi rašė:
Man tai atradimas grietinelej troskint - labai svelnus padaziukas gaunasi ir minksta mesyte liekaLiežuvis


o jeio dar įpiltum šlakelį lyčno vynciaus arba konjako (su stipresne mėsa), tai iš vis pasaka padažiukas gausis Mirkt


Mazter
Dažnas gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 125

2005-09-18 11:32 11 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Mazter Įtraukti Mazter Į adresų knygelę
sveiki gal kas pasidalintu ziniomis kaip gaminti torta? bet koki ... noriu torto Laimingas Cha cha

Laumi
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 581

2005-09-26 14:47 12 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Laumi Įtraukti Laumi Į adresų knygelę

Mazter rašė:
sveiki gal kas pasidalintu ziniomis kaip gaminti torta? bet koki ... noriu torto Laimingas Cha cha


Tau kaip vaikinui, supaprastinta galiu pasiulyt receptuka, bet tkrai skanu bus:

Nusiperki biskvitu tortams (buna tokie jau iskepti), tada krema darai - 0,5 arba 0,4 l grietines (riebios geriau, kad tirsta butu), ten idedi cukraus, citrinos rugsties, jei suskysteja labai, paplaki kazkiek su mikseriu (tik ne per ilgai, nes sviestas pasidaro), tepi biskvitus, dar bananu griezineliais papjaustai, o ant virsaus gali sokoladini glaju uzliet (as pati darausi : piene istirpdau sokolada ir aplieju).

O jei nera laiko krema daryt, su jogurtu galima sutept. Dar skanus kremas yra kndensuota saldinta piena pavirt kokia 1-1,5 valandos su uzdaryta skardine vandenyje. Tada atidaryt, galma dar kazkiek citrinos sulciu imaisyt ir taip pat sutept biskvitus.

Paprasta, greitai ir skanu Niam niam


armatūra
Ultra gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 644

2005-10-01 12:08 13 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: armatūra Įtraukti armatūra Į adresų knygelę
Va aš pastaruoju metu labai pamėgau tuną. Pasidalinsiu paprastu receptuku...

Tuno užkandėlė

- dėžutė konservuotų smulkintų tunų savo sultyse
- grietinė
- majonezas
- druska, pipirai

Sumaišai tuną, grietinę, majonezą (dėti tiek, kad nebūtų per skysta masė), pipirus, druską. Masę užsidedi ant duonos, ant viršaus užsipjaustai pomidorų.
Paprasta ir skanu. ;]


Wim
Ultra kenkėja

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2497

2005-10-02 16:16 14 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Wim Įtraukti Wim Į adresų knygelę
Būtų smagu gaut įdomesnių receptų, kaip ištroškint kaiulieną, nes jau kiek pabodo vos ne tą patį kasdien valgyt Drovus

Elusive_Star
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4066

2005-10-02 17:59 15 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Elusive_Star Įtraukti Elusive_Star Į adresų knygelę

Wim rašė:
Būtų smagu gaut įdomesnių receptų, kaip ištroškint kaiulieną, nes jau kiek pabodo vos ne tą patį kasdien valgyt Drovus


kiaulienos chilli:

pakepini aliejuje mesa, supjaustyta kubeliais, idedi, druskos, pipiru, chilli pipiru, smulkintu raudonuju pipiru (red crushed peppers), puodeli pomidoru padazo (ne ketcupo), truputi vandens ir troskini, kol mesa isvirus Šypsena.

Kiauliena su zirneliais:
pakepini aliejuje mesa, sudedi i puoda, kuriame troskinsi, griezineliais pjaustytu svogunu, morku, zaliuju zirneliu (saldytu arba svieziu), pora supjaustytu bulviu (galima ir be), prieskoniu pagal skoni- druskos, pipiru, balzaminio (balsamic) acto.


Kiauliena su ananasais:
pakepini mesa su svogunais (daug svogunu), druska ir pipirais, uzpili viska konservuotais anansais (vienos skardines uztenka), cayan (kajanu) pipiru truputi, paprikos.


Elusive_Star
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4066

2005-10-02 18:00 16 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Elusive_Star Įtraukti Elusive_Star Į adresų knygelę

armatūra rašė:
Va aš pastaruoju metu labai pamėgau tuną. Pasidalinsiu paprastu receptuku...

Tuno užkandėlė

- dėžutė konservuotų smulkintų tunų savo sultyse
- grietinė
- majonezas
- druska, pipirai

Sumaišai tuną, grietinę, majonezą (dėti tiek, kad nebūtų per skysta masė), pipirus, druską. Masę užsidedi ant duonos, ant viršaus užsipjaustai pomidorų.
Paprasta ir skanu. ;]


paivairinimui, imasyk virta kiausini ir marinuota agurka. Niam niam



Rudde
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 576

2005-10-11 22:22 17 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rudde Įtraukti Rudde Į adresų knygelę
Perzhiurejau ne viena tema apie kibinus, bet niekur neradau kaip gaminti teshla kibinams???
Ir apskritai daug receptu yra labai atsainiai parashyti, daug mash teshlos gamybos aptarineti nereikia, nors i ja dedamas sviestas-margarinas, juk yra ivairiu budu ir teshla nuo to skiriasi, o dar minkoma skirtingai...


Atina
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1361

2005-10-15 19:28 18 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Atina Įtraukti Atina Į adresų knygelę

Furka rašė:

TURKISKI KOTLETAI
Malta kiauliena suprieskoniuojama,pgl.kiekvieno individualu skoni,suformuojami,ispaudziamas viduriukas i,kuri imusamas zalias kiausinis ir VOILA..valgomi termiskai neapdoroti,tad patartina megautis tiems kam patinka zalia mesaŠypsenaskanaus..


Sie du zodziai absoliuciai nedera, tai jokiu budu ne turkiskiKietas


Atina
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1361

2005-10-15 21:30 19 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Atina Įtraukti Atina Į adresų knygelę

Rudde rašė:
Perzhiurejau ne viena tema apie kibinus, bet niekur neradau kaip gaminti teshla kibinams???
Ir apskritai daug receptu yra labai atsainiai parashyti, daug mash teshlos gamybos aptarineti nereikia, nors i ja dedamas sviestas-margarinas, juk yra ivairiu budu ir teshla nuo to skiriasi, o dar minkoma skirtingai...


Sitoj pacioj temoj trecia zinute, tikrai labai skanusMirkt


Rudde
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 576

2005-10-16 17:40 20 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rudde Įtraukti Rudde Į adresų knygelę

Atina rašė:
Sitoj pacioj temoj trecia zinute, tikrai labai skanusMirkt


Tai kad ten tik mesytes idariukas aprashytas, o kaip gaminama kibinu teshla, tai nei puse zhodelioLiūdnas


Atina
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1361

2005-10-17 12:14 21 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Atina Įtraukti Atina Į adresų knygelę

Rudde rašė:

Atina rašė:
Sitoj pacioj temoj trecia zinute, tikrai labai skanusMirkt


Tai kad ten tik mesytes idariukas aprashytas, o kaip gaminama kibinu teshla, tai nei puse zhodelioLiūdnas


Taigi parasyta teslos sudetines dalys, viska sumaisai, isminkai, idarai su mesa ir kepiŠypsena


tenesa
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 345

2005-10-26 16:04 22 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: tenesa Įtraukti tenesa Į adresų knygelę
gal kas bandet vynioti maista i ryziu lapus? kas gaunasi? kiek laiko jie turi virti-kepti? ar nesuplysta?

Skruzdelytex
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 520

2005-11-07 22:54 23 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Skruzdelytex Įtraukti Skruzdelytex Į adresų knygelę
gal kas zinot kaip padaryti ta tikraji plona picos pada,kaip baruose buna Laimingas ? ir padaza svenu arba cesnakini? Drovus aciu Girtas

zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4556

2005-11-08 14:06 24 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

Atina rašė:
Sie du zodziai absoliuciai nedera, tai jokiu budu ne turkiskiKietas


Mirkt parashe kvailiuke, galvodama, kad juoka papasakos.
isties tai vadinamas Totorishku uzhkandzhiu. ir jautiena su prieskonaiis zhalia beigi kiaushinio tryniu.
jos zhinute ishtrinu, nes 100procentine nesamone, bandymui pajuokauti.


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4556

2005-11-08 14:09 25 žinutė iš 304 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

Skruzdelytex rašė:
gal kas zinot kaip padaryti ta tikraji plona picos pada,kaip baruose buna Laimingas ? ir padaza svenu arba cesnakini? Drovus aciu Girtas


iprasta mieline teshla, tik reikia DAUGIAU mieliu deti nei iprastai. plonai ishkochiojama.
su visais picos priedais kepama ne daugiau 5min prie 230-250 laipsniu temperaturos.
tik pocos pada aptepk savo gamintu pomidoru padzhu (ne kechiupu), ir priesh pashaunant i orkaite pado krashtelius aptepk aliejumi - greitai apskrus, atrodys apetitishkiau Mirkt


Versti kitą puslapį
Puslapiai: 1 2 3 4 5 +10 paskutinis> 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos
  Tema skraiduolė - svarbiausia forumo tema, kuri nuolat matosi virš naujausių temų.

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 443.225 145 Narių klube 705 Banga.lt laikrodis 03:54 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Receptų bazė & Receptų prašymai

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai