Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Nesaldūs pyragai


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2005 05 25 d. 13:00 pradėjo  zyluchiukas, peržiūrėta 8089 k.
Puslapiai: 1 
zyluchiukas
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 110

2005-05-25 13:00 1 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zyluchiukas Įtraukti zyluchiukas Į adresų knygelę
niu swejkuciaj maisto forumo lankytojaiCha cha
atsiprasau jei tokia tema buvo bet kiek ieskojau nete, neradau receptu skaniu nesaldžių pyragų(mesos, surio, svogūnų.....):/
tej wa, gal galėtumet man padėti ir rastelt kelis receptukus?Cha cha kazkada ragavau svogūnų pyraga...nerealiai skanus tik nzn recepto:/
aciu is ankstoCha cha


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4601

2005-05-25 13:49 2 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę
as darau laaaaaaaabai paprastai tokius pyragus:
nusiperku shaldytos trapios teshlos, iskloju formos dugna (ir krashtus), suverciu idara, ir uzkloju (subadydama shakute) teshla, patepu kiaushiniu ir kepu.

idarai IVAIRIAUSI.
grybai su darzhovem troshkinti,
vien darzhove stroshkintos
malta mesa su darzhovem
nemalta, o gabaliukais mesa troshkinta
SVOGUNAI kepinti svieste, o ant virshaus shonines isdeliok

visa ta paruoshta shmakala idarui reik uzpilu uzpilti: grietinele + 3-4 kiauhsiniai plakti Mirkt


Dijukas
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1001

2005-05-25 14:23 3 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Dijukas Įtraukti Dijukas Į adresų knygelę
su troskintais kopustais labai skanu.
arba lasisa trapioje tesloje..


zyluchiukas
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 110

2005-05-25 19:40 4 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zyluchiukas Įtraukti zyluchiukas Į adresų knygelę
mmmm niamuCha cha j uzsimaniau walgyt Juokiasi dekuj liabajCha cha

neige
Ultra gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2489

2005-05-26 12:58 5 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: neige Įtraukti neige Į adresų knygelę
Pyragėliai su grybais


0,5 l virtų įvairių grybų (tinka sūdyti, džiovinti),
2 svogūnai,
druskos, pipirų,
aliejaus kepimui,
1 kg sluoksniuotos šaldytos tešlos,
1 kiaušinis pyragėliams aptepti,
sezamo sėklų pyragėliams pabarstyti.


Virtus grybus kartu su susmulkintu svogūnu apkepame keptuvėje su aliejumi, įdedame druskos, pipirų. Atvėsusius grybus sumalame mėsmale. Iš sluoksniuotos tešlos išspaudžiame apskritimus. Pyragėlių kraštus aptepame kiaušinio plakiniu, į vidurį įdedame įdaro, sulenkiame, užspaudžiame šakute, aptepame kiaušinio plakiniu viršų, pabarstome sezamo sėklomis ir iškepame
orkaitėje.



neige
Ultra gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2489

2005-05-26 12:59 6 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: neige Įtraukti neige Į adresų knygelę
Pyragas su vištiena


300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
100 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
200 g rūkytos vištienos,
2 kiaušiniai,
100 g majonezo,
svogūnų laiškų,
2 šaukštai miltų,
citrininių pipirų, muskatų.



Sluoksniuotą tešlą atšildome ir dedame į miltais pabarstytą skardą. Tešlą subadome šakute ir kepame orkaitėje. Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais. Susmulkiname pievagrybius, vištieną, svogūnų laiškus. Ant pusiau iškepusios tešlos sudedame vištieną, pievagrybius, svogūnų laiškus. Kiaušinius išplakame kartu su majonezu, miltais, prieskoniais ir užpilame ant įdaro, primėtome fermentinio sūrio kubelių, papuošiame pievagrybiais ir baigiame kepti.



@[email protected]
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1165

2005-05-26 15:42 7 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: @milla@ Įtraukti @milla@ Į adresų knygelę

neige rašė:
Pyragas su vištiena


300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
100 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
200 g rūkytos vištienos,
2 kiaušiniai,
100 g majonezo,
svogūnų laiškų,
2 šaukštai miltų,
citrininių pipirų, muskatų.



Sluoksniuotą tešlą atšildome ir dedame į miltais pabarstytą skardą. Tešlą subadome šakute ir kepame orkaitėje. Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais. Susmulkiname pievagrybius, vištieną, svogūnų laiškus. Ant pusiau iškepusios tešlos sudedame vištieną, pievagrybius, svogūnų laiškus. Kiaušinius išplakame kartu su majonezu, miltais, prieskoniais ir užpilame ant įdaro, primėtome fermentinio sūrio kubelių, papuošiame pievagrybiais ir baigiame kepti.




skanu turetu buti Mirkt

o antro teslos laksto ant virsaus nereikia uzdeti??


priority
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 609

2005-05-26 22:13 8 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: priority Įtraukti priority Į adresų knygelę
skanu tai skanu Nekaltas biat kaip riebu ta sluoksniuota teshlaPavargęs

@[email protected]
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1165

2005-05-30 13:42 9 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: @milla@ Įtraukti @milla@ Į adresų knygelę

priority rašė:
skanu tai skanu Nekaltas biat kaip riebu ta sluoksniuota teshlaPavargęs


riebu??? kiek kcal??


zinau
Atkakli dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 324

2006-06-04 22:23 10 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zinau Įtraukti zinau Į adresų knygelę

priority rašė:
skanu tai skanu Nekaltas biat kaip riebu ta sluoksniuota teshlaPavargęs



kox skirtumas, juk vienas is zm malonumu valgymas, tad megaukimes, aisq ryt kaip zasyciams nereikia


shizzle_dizzle
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2394

2006-06-04 22:28 11 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: shizzle_dizzle Įtraukti shizzle_dizzle Į adresų knygelę
100g sluoksniuotos teslos 406kcal, 30g riebalu..Kazkada paziurejau ant pakuotes tai labai nustebau kad net trecdalis jos yra riebalai...Nekaltas

panike
Gera banginė

Klube: narė

Parašė žinučių: 3375

2006-06-05 00:57 12 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: panike Įtraukti panike Į adresų knygelę
taip mėgstu gamint nesaldžius pyragus,o maniškiui Vyras deja,patinka viskas,kai galioja pagrindinis principas "kuo saldžiau,tuo geriau" NekaltasCha cha

skulde
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1523

2006-06-08 09:37 13 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: skulde Įtraukti skulde Į adresų knygelę
Cukinijos ir varškės pyragas

200 g varškės
6 šaukštai pieno
1 kiaušinis
1/8 l aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
400 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių

Įdarui:
1,5 kg cukinijų
2 česnako skiltelės
200 g varškės
200g 70% riebumo tepamo varškės sūrio
4 kiaušiniai
200 ml grietinėlės
druskos
šviežiai sumaltų juodųjų pipirų
(Pagal skonį pridedu įvairiausių prieskonių.)


Varškę sumaišyti su pienu, kiaušiniu, aliejumi ir druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į varškės masę. Tešlą gerai išminkyti ir iškočioti. Riebalais išteptoje kepimo skardoje užkloti tešlą ir padaryti kraštą.
Įdarui sutarkuoti cukiniją ir sudėti ant tešlos. Sumaišyti varškę, tepamą sūrį, smulkiai sukapotą česnaką, kiaušinius, rietinėlę, druską ir pipirus (ir kitus prieskonius pagal skonį - improvizuokite). Šią masę užtepti ant pyrago. Kepti 45 min iki 200 C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.Labas


Lethe*
Ultra gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 92

2006-06-08 13:33 14 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Lethe* Įtraukti Lethe* Į adresų knygelę

zbite rašė:
as darau laaaaaaaabai paprastai tokius pyragus:
nusiperku shaldytos trapios teshlos, iskloju formos dugna (ir krashtus), suverciu idara, ir uzkloju (subadydama shakute) teshla, patepu kiaushiniu ir kepu.

idarai IVAIRIAUSI.
grybai su darzhovem troshkinti,
vien darzhove stroshkintos
malta mesa su darzhovem
nemalta, o gabaliukais mesa troshkinta
SVOGUNAI kepinti svieste, o ant virshaus shonines isdeliok

visa ta paruoshta shmakala idarui reik uzpilu uzpilti: grietinele + 3-4 kiauhsiniai plakti Mirkt





Aš ir tokį būda renkuosi.Cha cha


Wiktoo
Geriausia senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4954

2006-06-10 18:32 15 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Wiktoo Įtraukti Wiktoo Į adresų knygelę
..sor tiksliai nepasakysiu..pavadinimo ar ingredientu..nes po ranka neturiu, o mintinai nemoku, taciau ant Graikijos..yra kepami pyragai su spynatais, fetos suriu..

troy_ja
Geriausia banginė

Klube: narė

Parašė žinučių: 2955

2009-06-28 17:01 16 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: troy_ja Įtraukti troy_ja Į adresų knygelę

zbite rašė:
as darau laaaaaaaabai paprastai tokius pyragus:
nusiperku shaldytos trapios teshlos, iskloju formos dugna (ir krashtus), suverciu idara, ir uzkloju (subadydama shakute) teshla, patepu kiaushiniu ir kepu.

idarai IVAIRIAUSI.
grybai su darzhovem troshkinti,
vien darzhove stroshkintos
malta mesa su darzhovem
nemalta, o gabaliukais mesa troshkinta
SVOGUNAI kepinti svieste, o ant virshaus shonines isdeliok

visa ta paruoshta shmakala idarui reik uzpilu uzpilti: grietinele + 3-4 kiauhsiniai plakti Mirkt


kaip padaryti kopūstų įdarą tokiam? Laimingas


Gretozhka
Ultra šaunuolė

Klube: narė

Parašė žinučių: 35

2011-02-07 10:29 17 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Gretozhka Įtraukti Gretozhka Į adresų knygelę
nu ir aš čia gal kiek pavėluotai, bet pasireikšiu Šypsena
labai mėgstu gaminti anglišką patiekalą "Sheppards Pie", pamėginkit ir jūs;]
o receptukas labai paparastutis;] visko imi pagal skonį;]

reikia bulvių, mėsos, daržovių (pievagrybių, kons.žirnelių, paprikų,pomidorų) ir daaaaug sūrio Apsvaigęs
sudėtinės dalys priklauso tik nuo gaminančiojo fantazijos Labas

- visų pirma reikia gerai su prieskoniais apisikepinti mėsytę (aš perku kiaulieną su jautieną smulkintą perpus), galima dėti svogūnų, morkyčių;
- pasidaryti bulvių košę (aš tiesiog sutrinu bulves, įdedu sviesto ir viskas Cha cha )
- o tada linksmiausia dalis - imam kepimo skardą ir sluoksniuojam: bulvių košė, mėsa, daržovės, vėl košė....ir taip kol viską sukraunam Juokiasi ant viršaus užbarstom tarkuotą sūrį ir kepam orkaitės kol sūrios apkeps, mždg apie 20-30 min Drovus





pasaka, pirštus apsilaižysit NekaltasApsvaigęs


naminis
Geras senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 9393

2011-02-16 18:01 18 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: naminis Įtraukti naminis Į adresų knygelę
Nesaldus pyrasgas-toks pat nesusipratimas,kaip ir bealkoholine degtine Nekaltas

~Sugryzes~
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 118

2011-02-17 07:20 19 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ~Sugryzes~ Įtraukti ~Sugryzes~ Į adresų knygelę

Gretozhka ra:
nu ir aš čia gal kiek pavėluotai, bet pasireikšiu Šypsena
labai mėgstu gaminti anglišką patiekalą "Sheppards Pie", pamėginkit ir jūs;]
o receptukas labai paparastutis;] visko imi pagal skonį;]

reikia bulvių, mėsos, daržovių (pievagrybių, kons.žirnelių, paprikų,pomidorų) ir daaaaug sūrio Apsvaigęs
sudėtinės dalys priklauso tik nuo gaminančiojo fantazijos Labas

- visų pirma reikia gerai su prieskoniais apisikepinti mėsytę (aš perku kiaulieną su jautieną smulkintą perpus), galima dėti svogūnų, morkyčių;
- pasidaryti bulvių košę (aš tiesiog sutrinu bulves, įdedu sviesto ir viskas Cha cha )
- o tada linksmiausia dalis - imam kepimo skardą ir sluoksniuojam: bulvių košė, mėsa, daržovės, vėl košė....ir taip kol viską sukraunam Juokiasi ant viršaus užbarstom tarkuotą sūrį ir kepam orkaitės kol sūrios apkeps, mždg apie 20-30 min Drovus



pasaka, pirštus apsilaižysit NekaltasApsvaigęs


Gerai


Ligija
Gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 79

2016-08-23 17:12 20 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ligija Įtraukti Ligija Į adresų knygelę
O ar bandėt kas nors daryti kišą su lašiša ar vegetarišką? Šypsena

linas82
Naujas dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3

2021-11-26 10:59 21 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: linas82 Įtraukti linas82 Į adresų knygelę
o mano visų laikų best yra šitokie pyragėliai: https://bulviukose.lt/angliski-pyrageliai-su-kiauliena-ir-sonine/

Kestas
Blogiausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 96340

2021-11-26 11:05 22 žinutė iš 22 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kestas Įtraukti Kestas Į adresų knygelę

linas82 ra:
o mano visų laikų best yra šitokie pyragėliai: https://bulviukose.lt/angliski-pyrageliai-su-kiauliena-ir-sonine/


nepratrydai?




Puslapiai: 1 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 447.561 145 Narių klube 701 Banga.lt laikrodis 18:40 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Nesaldūs pyragai

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai