Pigiausi receptai

Pigiausi receptai

Va pagalvojau ką galimą pigaus gamintis tad siulikim pati žinau pigi sriuba, plovas, makaronai kepti su tomatais,na virtos ar keptos bulvės… siulikit variantus, nes norisi pagaminti kažką naują

  1. Darzoviu troskinys (supjaustai visas turimas darzoves i puoda ar troskintuva, pakepini morkas su svoguniukas, tada uzdedi jas ant supjaustytu darzoviu, idedi sultinio kubeli ir kitokiu prieskoniu, uzpili pasudytu vandenuku. tada troskini arba orkaitej arba ant virykles - pagal galimybes) 2. Virtiniai virti arba kepti. Turbut kaip virti virtiniai daromi pasakoti nereikia. O kepti: 1 pakeli varskes sutrini su 1 kiausiniu, idedi sauksteli sodos gesintos su actu, cukraus, druskos, ir miltu tiek, kad galetum rankom suformuoti blynus. tada kepi ant letos ugnies - kad perkeptu. 3. Varskes apkepas - 1 pakeli varskes sutrini su 1 kiausiniu, ideti tris saukstus manu ir tris saukstus krakmolo, tada cukraus, druskos ir razinu pagal skoni. i keptuve ipili aliejaus, sudedi ta kose makalose ir i orkaite Šypsena4. Sausai keptos bulves - nuskuti bulves, pjauni jas pusiau. i lekstute pasiruosi kmynu ir druskos. bulves pjuvio vieta pabarstai druska su kmynais. tada dedi i skarda ir kepi. galima valgyti su varske. tai tiek pradziai… jei ka dar yra keletas recepciuku Labas

daržovių troškinį siūlyčiau papildyti mėsa - bus sočiau ir ne brangiau Ne 2 žmonėm soti vakarienė gaunasi 4-5 lt. būtinai dedu morkų, svogūnų, kiualienos / vištienos (100 g žmogui skaičiuoju). o toliau - kas šaldytuve yra: pupelės, cukinija, balto ridiko, saliero ir t.t. ir kartu labai skanu virtos apkepintos bulvės, bulvių košė ar keptos bulvės. jeigu ryžiai - suverčiu kartu į keptuvę ir gaunasi panašiai kaip plovas Mirktbeje, viską kepinu toj pačioj keptuvėj didžiulėj Mirkt

dar nebrangiai gaunasi įdaryti lietiniai. įdarui - varškė, mėsa, daržovės, grybai, sūris, dešrelės ir t.t. vištienos blyneliai: susmulkinta vištiena, galima įmesti dar kokią daržovę (dedu morką ir cibulį), 1 v.š. krakmolo ir dar kažko Cha cha (galėsiu ryt patikslinti). vištą smulkiai supjaustyti, ir kepti kaip paprastus blynus. aš tai viską sumetu į kombainą su peiliu mėsai smulkinti - ir susmulkina, ir išmaišo. dar papiginimui gali į visus mėsos patiekalus įmaišyti šiek tiek sojos mėsos - užplikinu su ypač aštriais prieskoniai (meksikietiškais), paverdu kelias min mikrobangėj ir dedu į troškinį ar kitą mėsinį įdarą. ypač gerai, kai netyčiom padaugėja valgančiųjų ir nėr daugiau mėsos - skirtumo jokio nesijaučia.

Nu kodel i varskes apkepa dedamas krachmolas… ir kodel manai neismirkomi piene… tai nesupratau Cha cha . O i varskecius sodos deti irgi nei karto nesumasciau Cha cha. Siaip tai nebrangu ir skanu koses… bet kaikurie sako, kad tai ne maistas Cha cha. Vistienos blyneliai tai labai skanus… Cha cha …man atrodo as maisydavau majoneza, miltus ir kiausini. Nu dar prieskoniu reikia Cha cha … pirstukus apsilaizyti galima!

* Blynai: bulviniai, miltiniai. * Virtiniai. * Koldūnai. * Bulvių plokštainis.

baisiai nesamoninga tema… Kanda Ignoruoju

imusi kiausini i keptuve ir gerai Šypsena

tuo vyrą visalaik neprimaitinsi

taip visi atsako kurie neturi ką pasakyti nurodyta tema, tad nebuk kaip visi išsiskirk

miegeli - i kepamus virtinius soda dedama del to, kad butu minkstesne tesla (pamegink iskepti su soda ir be - pajusi skirtuma), o varskes apkepo receptu yra paciu ivairiausiu - maninskiame dedasi krakmolas ir manai (seimyna valgo ir del skonio nesiskundzia)… ir siaip krakmolas ir manai dedami tam kad sumazintu varskes dregme ir butu kaip “risamoji” medziaga varskei. O del manu mirkymo piene - gal ir reiks pabandyti, bet kadangi labai nemegstu pieno, tai jo dazniausiiai saldytuve nebuna…