Baltiminiu kukuliu receptai

Baltiminiu kukuliu receptai

Gal kas galit patarti kaip paciam pasigaminti baltiminius KUKULIUS?

daug yra apie juos kalbėta, pasiieškok Nekaltas Drovus

nurasysiu is zurnalo; 1.Is 2.5 kg. bulviu, 0,5 miltu, dvieju kiausiniu ir vieno sauksto saulegrazu aliejaus pagamintas pagrindinis misinys maisomas su maltomis bulvemis; 2.200g. sutintos maltos grikiu koses 3.300g. vietu ir mesmale sumaltu pupu 4.200g. virtu maltu pupeliu 5.200g.malto pauksciu lesalo(grudu). Viska verdame nesudytame vandenyje, kaip kukuliai iskyla is pavirsiu verdam dar viena minute.Kuo kukuliai ilgiau verda, tuo jie kietesni.Geriausia zvejot is vakaro pagamintais kukuliais.Skanaus. Labas

kukulius geriausiai pasidaryt is kramtoskes Cha cha, tada jie svieziausi Nekaltas

kokia cia kramtoske ???as klausiu rimtai.gal cia vaiku darzelis Ignoruoju

aha jauniausia grupe Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Na nieko nepadarysi,jauniausi mokosi iš viresnių.Kaip kitaip?

paklausei to, kai paklaustum kur gerai kimaba lydekos juk niekas gero recepto nesakys, parse kazkoki ir tik is zurnalo, kodel? todel kad geri kukuliai, pasarai ir pan sukuriami ne per viena diena… ir tau niekas nesakys. gavai patarima bandyk daryk eksperimentuok ir po kokiu penkiu metu bandymu tikrai neatskleisi savo boiliu paslapties uz dyka…

Nu jo dėl šito as tau pritariu,gerų receptų kaip ir vietų niekas neišduoda.Visa šita pats turi pasiekt Cha cha Cha cha

tai ka visi spaudzia,niekas negali parasyti koki nors rimtesni receptuka

visi cia esantys rimti karpininkai prieje isvados, kad nelabai apsimoka juos patiems gamintis O tavo koks tikslas, a pigiau pasidaryti nei pardej, ar manai pasidaryti geresnius?

paprasciausiai norisi viska isbandyti.

pala, prisijungs koks adziukas, tai manau mestels receptuka, jis tikrai anksciau gaminosi dar kiek zinau vienisas_vilkas daro

tai neatsirado ne vieno norincio pasidalinti savo ptirtimi "boiliu"gamyboje Nežinau Nežinau Nežinau

100 g karpinių žuvų miltų, 50 g jūrinių žuvų miltų, 150 g manų košės, 25 g kiaušinių miltelių , 75 g sojos miltų. Kad tešla būtų tinkamos konsistencijos, į ją įmušami 6 kiaušiniai, sumaišyti su 20 ml žuvies taukų ir 5 ml braškių kvapo. Kukuliai verdami 2 min.

. Jums reikės: 200 g kazeino, 200 g sojos miltų, 200 g kukurūzų miltų, 200 g baltyminės tešlos miltelių (“Marcel val den Eynde” Mirkt, 100 g braškių kvapo koncentrato miltelių, 1 dėžutės aromatinio koncentrato “Kremkus Carp SECRET”, 12 – 15 kiaušinių, geltonų ar raudonų maistinių dažų. Iš šių produktų galima padaryti penkis šimtus 18 mm skersmens kukulių. Jei pagal šį receptą pagaminama tešla yra per skysta, galima įdėti kukurūzų miltų. Nereikia bijoti didelio koncentratų kiekio, nes dalis kvapų verdant ir džiovinant kukulius išgaruoja.

Daug baltymų turinčių kukulių receptas. Nors šiam receptui reikia kai kurių retų produktų, tačiau, pasak autorių, šie kukuliai yra labai maistingi, turi daug baltymų ir sėkmini įvairiais metų laikais. Šiems kukuliams tinka visi kvapi, išskyrus žuvies kvapą. Jums reikės: 300 g kazeino, 200 g maltų žemės riešutų, 150 g alaus mielių, 150 g gliutenino (baltymas, kurio yra kviečių grūduose), 100 g nuriebalintų sojos miltų, 100 g sojos baltymų, cukraus pudros, gliukozės, kiaušinių. Kadangi šiame recepte yra nemažai riešutų, todėl aliejaus į jį pilti nepatartina.

Paprastas nesudėtingas ir nebrangus baltyminių kukulių receptas: 300 g kukurūzų miltų, 100 g kazeino, 100 g krakmolo, 100 g sojos miltų, 2 šaukštai sėmenų aliejaus, 2 šaukštai cukraus pudros

Paprastas nebrangus receptas: 500 g smulkiai malto sauso šunų maisto, 100 g kukurūzų miltų, 100 g pieno miltelių (kazeino pakaitalo), 3 šaukštai cukraus, 3 – 5 kaišiniai.