Pigaus ir greito maisto receptai
Kaip pasigaminti skanaus maisto pigiai ir greitai? Postinkite savo megstamiausiu valgiu receptus, pritaikytus uzsienio produktams danai, prasom nepostinti pasiulymu apie fast food
tuoj danas tau papasakos kaip cepelinus greit paruosti is miltuku mano vyras labai greitai skaniai ir pigiai daro burgerius. nusiperkam farsho, suformuojam burgerio formos, suvyniojam i celofana ir tada i kamera. kai nori - issitrauki, 10 min ir turi burgeri nezinau ant kiek greitu cia receptu norima
Na kad maisto paruosimas uztruktu apie 30-45 min ir ne daugiau kaip valanda. Bet jei turite geru receptu, kuriuos uztruka pagaminti daugiau nei valanda, tai postinkite ir juos, nes danas ryskiai supyks jei dar viena tema atidarysim
30-45min.tai cia jau nelabai greitas maistas Cia jau sedevru galima prisigalvot. Pas mus namie ant staigio ir nelauktiems sveciams visada yra Shrimp Scampi is “Coscto” ,uztrunka 7 min pasildyti ir labai skanu
Galvojau kad toliau skaitysiu: “ir kepam” Tai ir pavadinima buvau sugalvojus-celofaniniai kotletai
Pasisildyti as ir per 4 min kaikoki frozen food galiu
LL!, aciu uz lasanijos recepta Iki siol frozen lasagnia pirdavau uz kazkur $13, uztekdavo trim dienom Reikes kada susiruosti ir paciai pasidaryti
nu gali bandyt ir taip… ne, cia tame ir esme kad padarai burgerius ir uzsaldai, taip galima visai plonus padaryt, ne kaip kotletus, paskui kai isimi jie taip graziai kepa ir jokios terliones lazanija sounds good LL, ir as kugelio noriu… mm, reiks gal savaitgali, bet taip sunku be tarkos elektrines…
nu, o pas mane lasagna ir tikrai skani – trunka visa diena… nes reikia tusinti mesa, o ne tik pakepti… kvieciu, atvaziuokit, nes is manes ir latviai ir amerikieciai ir rusai net uzsisako,kad ,padaryciau" progoms…
kugeliui bulves su blenderiu - brrr brrr o jei naguciu negaila, tai skardine keturkampa tarka . ne deficitas ir cia jos
spageciai - viens du trys, ir jau paruosta kad baisiai nenusibostu, galima keisti padaza - curry, bolonaise, provencale, etc. dar vienas supergreitas patiekalas, kuri isradau siom dienom - couscous su cukinija. Vienam puode reikia ikaitinti alieju, tada paskrudinti couscous granules, idet siek tiek sviesto, ir po minutes uzpilti verdanciu vandeniu, pavirti dar kokias 5 min - ir gatava . Kitoj keptuvej patroskinti cukinijas su svogunu, pamidoru, kokiu nors raudonu padazu ir prieskoniais. Bendra paruosimo trukme - 10 min.
Cukinijas myliu , turetu but skanu ,bet gal nepasirodysiu labai jau kaimiete jei paklausiu kas tos couscous granules?
couscous - pas mus lyg tai seniau kvietinem kruopom vadindavo.
oi suklydau , perlinem kruopom tai vadindavo
vo kiek radau: images.google.com/images?q=couscous&hl=en&btnG=Google+S earch Bet kazkaip parduotuvej i aki niekad keirito sitie produktai. Reiks pasidairyt ir paeksperimentuot
Turiu virtuvej , netgi zinau is ko ir kaip gaminamas , tik va neatsimenu kaip tas kruopas lietuvoj vadinom , armijoj pas rusus tai buvo “pshenichnaja krupa”
as Lietuvoj Maximoj esu maciusi - taip ir vadinosi - kus kus.
as cia apie tuos laikus kai dar jokiu Maximu nebuvo
Mano manymu tai i miezine kose labiausiai couscous panashus (smulku ir geltona).O siaip tai Couscous = Marocan style pasta.