Zvynabudes. Ar valgote siuos grybus?
Panasi tema buvo, bet man labai idomu suzinoti ar daug zmoniu valgo/megsta butent siuos grybus. Ir jei nera ju niekada rinke ir ragave, tai labai rekomneduoju isbandyti. Netgi tiems, kurie gybu nemegsta visiskai Zinote kas cia? [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/460 634-=(1046026352](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/460634-=(1046026352) Ar yra teke ragauti? Jei kas susidomes pasakysiu kaip paruosti Ir, zinoma, papasakokite ka jus gaminate is siu grybu, jei yra teke juos ragauti.
nerenku tokiu ir neragavau
nu o kas cia tokio? skanus grybas ir tiek.
labai skanus grybas jei būnu nedaug radus, tai tik išverdu ir nebelieka ką kepti
Bet į nuotrauką pažiūrėjus - man tas grybas atrodo kaip musmirė kokia nors
Ji geriausia yra kepti Virti nereikia Bent jau as tai supjausciusi ji i 4 dalis pamirkau isplaktame kaiusinyje, o tada miltuose arba zdiuveseliuose ir kepu. Gauansi kaip kepsniukai. Skonis primena zuvi… Dar labai idomus dalykas - galima paragauti sio grybo nekepto. Skonis primena lazdyno riesuta, ir kvepia sis grybas riesutais
Na, panasu panasu… Tik musmiriu tokiu dideliu nebuna
reikia ar nereikia, tai čia labiau skonio reikalas aš irgi esu kepus tešloje, bet man ir virti skanu , bo ta tešla riebalo prisisiurbia… beje, kaip tik šiandie irgi vieną tokio grybo foto į dienoraštį įdėjau
jei cia tos dideles kepures kur reik pamirkyt pries kepant tesloj tai niam niam
Einu ziureti
tos tos
Aš iš vis nemėgstu grybų
nesenaj ir as galvojau apie taj, juolab kad siu grybu labaj daug ir jie toki dideli kad is vieno ju galima butu padaryt seimai vakariene, bet,seni turbut nevalgomi? o ka jie skanus? gal reiks pameginti…nors kai yra umedziu ir baravyku tai atrodo kam tos zvynabusdes
ar tapkes neužversi
as maximoj buvau kreivabudziu nusipirkus. skanu buvo. o zvynabudziu neteko ragaut, bet jei parduotuvej pirkciau, tai nebijociau o pati miske greiciausiai nerinkciau
man tai laaaaaaaaabai skanu bet deja ir labai retai tenka tokiu grybu rast
skanus grybukas,labai megstu kai kas juos pries kepant dar i piena uzmerkia kokiai valandai
Labai skanus su umedem ner ne ko lyginti. Senu nerekomewnduojama valgyti, bet jei krasteliai dar ne i virsu uzsiriete galima. Sako geriausiai tinka maistui kol dar burbuliukas, bet kepti patogiau issiskleidusia. O issikleidziajos labai greit. Viena diena dar burbulas, o kita jau sketis
Na as jas jau ne karta skanavau ir dar vis gyva. Pievagrybiai juk irgi valgomi nekepti (salotose). As net labai skeptiskai nusiteikusius draugus ikalbejau paragauti Idomu juk.