Kuo skiriasi raudoni ir juodi ikrai

Kuo skiriasi raudoni ir juodi ikrai

nei tu ragavus, nei **** tu prota su savo nuorodom

Tai kuo jie skiriasi na juodi brangesni ar jie skirtingu zuvu? Nekaltasp.s paieska pasinaudot negaliu

Skiriasi SPALVA

Raudoni ikrai - lašišinių žuvų. Juodi ikrai - eršketinių žuvų.

Raudoni- prinoke Cha cha

Pirmiausiai skiriasi KAINA. Gal kokį 10 kartų ar daugiau. Antra (šiek tiek mažiau)- skoniu Na o toliau eina visos spalvos, maistinės savybės ir t.t. Beje, jei įdomu ir jų išgavimo būdas skirtingas. Jei lašišų ikrai išimami iš elementariai uždubasintos žuvies, tai su eršketais praktikuojamos “operacijos”. Tipo Cezario pjūviai Taip. Žuviai nežymiai pjaunamas pilvas, išimami ikrai ir vėl viskas užsiuvama. Po dviejų metų ta pati eršketė vėl turės kelioliką kg ikrų Liežuvis

cool! Nezymiai pjaunamas pilvas Gerai Cha cha

Kas čia rašė, kad lašišas uždubasina prieš ikrus imant JuokiasiIkrus “melžia” iš gyvų lašišų TaipŽinoma aš nekalbu apie brakonierius Pavargęs

O ką su likusia “skūrele” daro? Gal atgl paleidžia? Pasitaisau: išgręžia ir tik po to uždubasina Cha cha

man asmenishkai raudoni skanesni Taip Niam niam

Kokia skūrele JuokiasiTaigi gyvas žuveliokas lieka Cha cha Jai tik pilvuką spaudžia ir ikrelius išleidžia Cha chaO jei dubasint - kakoj skirtūm - po to ar pieš tai Juokiasi

Juodi ikrai yra brangesni ir labiau vertinami,bet man raudoni ikrai skanesni.

Palauk, palauk! Tai čia jau visai kriminalas išeina! Apakęs Lašišos neršia iki 4 kartų per gyvenimą, bet čia labai reti atvejaiš. Daugumas žūsta po pirmojo antrojo neršto. Tai reiškia, kad pusė tų skūrelių vėliau žus ir liks plūduriuoti? Ne-e-e, tada jau geriau brakonieriai.

iš kur čia tokios žinios? Šypsenabeje, dėl lašišų neršto skaičiaus - kalbi netiksliai, nes neaišku apie ką - yra tiek Atlanto, tiek Ramiojo vandenynų lašišos, kurios skiriasi. Tame tarpe nerštų skaičium.

Apie ką? Apie eršketus? Iš specialios literatūros apie eršketų pramonę Kaspijos jūroje. Taip jau buvo daroma apie 1970-80 metus o gal ir dar anksčiau. Manau, kad dabar gal ir dar patobulėjo.

Tai jei žinai kokie tavo minimų lašišų nerštų skaičiai ir jie skiriasi, tai puikiai žinai, kad kalbu apie Europines, kitaip sakant “Atlanto”. O jei turi duomenų apie ketas, kupres ir kitas “sibiriakes”, būtų įdomu Nors čia jau ne maisto klausimas Mirkt Labas

raudoni skanesni Cha cha Niam niam

…o juodi brangesni NekaltasAi man nelabai jie skanus Drovus

Degustavau ir vienu ir kitu bet kazkaip labiau patiko juodi