Zuvies rukymo receptai

Zuvies rukymo receptaiNiam niam

temperaturos tai neseku, dedu deze ant saslykines, ugnies nebuna, tik zarijos kaip saslykam, nesigincinu, kad cia kepimas su dumo skoniu, nes gatava buna per 30min, nors realiai laiko irgi neseku, tikrinu su degtuku, jeigu lengvai eina kiaurai zuvi, reiskia gatava, puszales valgyt neteko, nors ateiciai reiks pasidaryt normaliai, nes gavau senus, bet nenaudotus keramikinius vamzdzius 5 vnt, kur tarybiniais laikais kaminams naudojo, 150-200 skersmens, manau tiksNekaltas

tavo atveju gal nedaug-zuvis suglausta,ne isklotine,odos aisku gal nevalgeiŠypsena?Bet jei jau pelekai angleja,temperatura ne rukymo buvo,o kepimo su dumu.Bet kadangi pasaulyje yra milijonai receptu,gali ir sis gyvuot,jei kazkam skanu i ir greit pasiruosia.Kinieciai ne tokius daiktus maistui vartoja ir ju nemazeja…ŠypsenaJuokiasi

Jei isdarineta silpnas kvapelis isnyksta po pirmos dienos Labas

ne ant tiek fanatas vytintos zuvies, kad uostyt ta kvapa kasdienJuokiasi

Nu nu nu …acimenu kai mazas buvau radiatorius is tokiu dvieju ‘skydu’ buvo, tai tarp ju kabindavom , bet reliai salia bet kokio radiatoiaus pakabinus dziudavo tolka piesnia, net ispjova Kietas

tai tu katilinei gali, o as bute katilines neturiuJuokiasi

Tai vytint gi galima ir ziema …

o tu pabandyk druskoj patrint seliavas, pasakysi kiek zvynu likoCha cha o siaip po zvejybos beveik visos eina i saldikli, vasara smulkios vytinimui, stambesnes rukinimui, tik labai stambios iskart uzsudomos ir alia silke vartojamosTaip

Wialniau- o kam tu zvynus nulupaj? Ar cia tipo saliavas buvai uzsaldes kepimui, bet poto susisuko smegenai ir isrukei?

nu tai pasakykit, daug nuodu teko suvalgyt ar neNekaltas
https://banga.tv3.lt/files/club/201708/598348711a0f0.jpg
https://banga.tv3.lt/files/club/201707/5970d5a8b3c8e.jpg

p.s. as jokiu pjuvenu nededu, imetu zaliu alksniu…

Vo, man irgi tokia gaunas…

pas mane irgi
https://scontent.fvno2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35240213_2037887093205
282_6664524830789861376_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3ff9143c997c713298e095a67ce
450cb&oe=5BB6D250

Pas mane ji taip neblizga po rukymo…

Pasidalinkite savo receptaisNiam niam
Teko kelis kartus rukyti zuvi(lydekas,eserius),taciau gavosi neypatingai gero skonio,t.y.truko kazkoNekaltas Gavosi kazkaip beskone zuvis,galbut per mazai druskos,pipiru ar pan???
arba reikejo ilgiau laikyti rukyklojeNekaltas
laukiu jusu recepteliuLabas

jei ką, tai va paieškos rezultatas: http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/sh.find?pattern=rukykla&am
p;filter=238.41

mes su Alvisko +1 Bučkis rūkėm lydekiuką gal 20cm dydžio Nekaltas metalinėj rūkyklėlėj- visai nieko gavos, tik reikėjo mažiau karščio ir ilgesnio proceso, ale grįžo Alvisk ir teko tą procesą paspartint

Pagrindiniai ingridientai norint išrūkyti žuvį yra žuvis ir dūmai Cha cha

man skaniai nesigavo galbut del to,kad as nemarinavau,o is karto dejau rukytNekaltas
o del alaus sutinku 100%TaipGerai

Ir be prieskonių skaniai gaunasi
Taip - tik jei didesnės žuvys, reikia kiek sūryme palaikyti. Didesnę reikšmę turi dūmas - kad ne per kaitru būtų.