Man asmeniskai geriausia keptuve yra senovine - tos tokios juodos gelezines, ne nezinau kokio metalo .
Nezinau ar dabar ju galima isigyti.Bet as ja naudojuosi ir ji siuolaikinems neprilygsta…tai dar mano mociutes mergautine…
nepirk sunkios. turiu viena - beveik nenaudoju.
nesu silpna moterishke, bet jei 1a ranka negaliu islaikyt keptuves ilgiau nei 3 sekundes - sh. o ne daiktas. turi but patogi.
taip kad realiai geriausia teaflonine, ir, turbut, placiai reklamuojama Tefal. nueis teaflonas - ismesi - nauja nusipirksi.
Geriausios, zinoma, ir ilgaamziskiausios, yra spizhines. Jose ir gamint lengviau, bet ne laikyt rankoj…
Teflonines ok kol naujos, bet jei daznai gaminsi ant aukstos temperaturos - po keliu menesiu jau gali isdegt teflonas.
Kaip kazkas rase - ieskok storom sienelem ir dugnu, pageidautina, kad butu galima naudot ir metalines menteles (taip, ant teflono) - bet sitos pusiau profesionalios, taigi ir kaina didesne bus.
Mano motina nusipirko ScanPan keptuvę. Kaina jos , bet “veikia” irgi Pagaminta ji iš velniai žino ko ir dengta kažkokia keramika, ne teflonu (dėl to galima naudoti metalinius įrankius). Kepti galima visai be riebalų - vis tiek niekas nelimpa ir išsiplauna lengvai kaip riebaluotos skardos Fairy reklamose