Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Kaip skaniai paruosti jautienos liezuvis


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2004 03 11 d. 01:29 pradėjo  welle, peržiūrėta 5190 k.
Puslapiai: 1 
welle
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2571

2004-03-11 01:29 1 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: welle Įtraukti welle Į adresų knygelę
Valgiau bare jautienos liezuvis Niam niam labai skanus,bet kaip ji paruosti skaniai namosie Nekaltas Ir ka daryti, kad ne butu rebus Veee
Butu smagu, kad pasidalintumete kokias receptukais Mirkt


grafita
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 726

2004-03-11 10:51 2 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: grafita Įtraukti grafita Į adresų knygelę
tai kad liezuviai niekada riebus nebuna... Kietas

Maximus - širdžių vagis™
Blogiausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 13835

2004-03-11 23:27 3 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Maximus - širdžių vagis™ Įtraukti Maximus - širdžių vagis™ Į adresų knygelę

grafita rašė:
tai kad liezuviai niekada riebus nebuna... Kietas


Matyt nevalgei liezuvio o tik kalbi Cha cha


expeditionas
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1955

2004-03-12 04:00 4 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: expeditionas Įtraukti expeditionas Į adresų knygelę
nupjauti jauciui galva istraukti liezuvi ir pakepti su druska pipirais prie alaus

grafita
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 726

2004-03-12 11:11 5 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: grafita Įtraukti grafita Į adresų knygelę

Maximus - širdžių vagis™ rašė:

grafita rašė:
tai kad liezuviai niekada riebus nebuna... Kietas


Matyt nevalgei liezuvio o tik kalbi Cha cha


niu, kad valgiau... Cha cha


welle
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2571

2004-03-12 19:37 6 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: welle Įtraukti welle Į adresų knygelę

grafita rašė:
tai kad liezuviai niekada riebus nebuna... Kietas


buna Taip,todiel ir klausiau kaip ji padariti skaniau,nies as bandziau isvirti su preskoniu tai buvo toks riebus Veee


welle
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2571

2004-03-12 19:49 7 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: welle Įtraukti welle Į adresų knygelę

expeditionas rašė:
nupjauti jauciui galva istraukti liezuvi ir pakepti su druska pipirais prie alaus

zinaj gerau nupirkti liezuvi,ne bus taip ziauru Apakęs
tai ji reike kepti ne virti Nekaltas


viole
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 458

2004-03-12 22:58 8 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: viole Įtraukti viole Į adresų knygelę
Galiu pasiūlyti sakanų padažą prie virto liežuvio:keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir virtas,kubeliais pjaustytas morkas,supilti vieną pakelį grietinėlės,įpilti truputį pieno,palaukti kol užvirs,įdėti konservuotų žirnelių,krapų,prieskonių(galima vegetos) ir sutirštinti padažą miltais praskiestais trupučiu vandens,tada dar kartą užvirinti maišant.prieš patiekiant palaukti,kol truputį praauš ir sutirštės.Skanaus!Niam niam

welle
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2571

2004-03-12 23:09 9 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: welle Įtraukti welle Į adresų knygelę

viole rašė:
Galiu pasiūlyti sakanų padažą prie virto liežuvio:keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir virtas,kubeliais pjaustytas morkas,supilti vieną pakelį grietinėlės,įpilti truputį pieno,palaukti kol užvirs,įdėti konservuotų žirnelių,krapų,prieskonių(galima vegetos) ir sutirštinti padažą miltais praskiestais trupučiu vandens,tada dar kartą užvirinti maišant.prieš patiekiant palaukti,kol truputį praauš ir sutirštės.Skanaus!Niam niam


Aciu Drovus
padaza jau turiu,bet dar nezinau,kaip pati liezuvi paruosti,ar ji reike marnoti,pres virimo Nekaltas


viole
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 458

2004-03-12 23:20 10 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: viole Įtraukti viole Į adresų knygelę
Iš tikrųjų,tai dar niekur negirdėjau,kad kas liežuvį marinuotų.Jautienos liežuvis iš senų laikų verdasi su druska,juodaisiais ir kvepenčiaisiais pipirais ir lauro lapeliais apie dvi val.Kai išverda reikia nulupti skūrą.Jeigu tau tie riebalai nepatinka,tai nupjauk juos-ir problema išsprestaMirkt

welle
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2571

2004-03-12 23:24 11 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: welle Įtraukti welle Į adresų knygelę

viole rašė:
Iš tikrųjų,tai dar niekur negirdėjau,kad kas liežuvį marinuotų.Jautienos liežuvis iš senų laikų verdasi su druska,juodaisiais ir kvepenčiaisiais pipirais ir lauro lapeliais apie dvi val.Kai išverda reikia nulupti skūrą.Jeigu tau tie riebalai nepatinka,tai nupjauk juos-ir problema išsprestaMirkt


turbut ir taip reikes padariti,nes kitu patarimu ir negavau Mirkt

aciu dar kartale Gėlė


viole
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 458

2004-03-12 23:33 12 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: viole Įtraukti viole Į adresų knygelę
Jei gaminsi liežuvį su mano padažu,tai kai išvisi-supjaustyk jį plonais griežinėliais ir užpilk padažu.Apie marinavimą tau truputį sumelavau-jeigu nori patiekti liežuvį kaip šaltą patiekalą,tada išvirtą ir ataušusį liežuvį reikia įtrinti druskos,pipirų ir česnakų mišiniu ir paspausti sunkiu daigtu šaltai nakčiai.Pardon-labai senai dariau ir pamiršauFlirtas

welle
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2571

2004-03-14 16:10 13 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: welle Įtraukti welle Į adresų knygelę

viole rašė:
Jei gaminsi liežuvį su mano padažu,tai kai išvisi-supjaustyk jį plonais griežinėliais ir užpilk padažu.Apie marinavimą tau truputį sumelavau-jeigu nori patiekti liežuvį kaip šaltą patiekalą,tada išvirtą ir ataušusį liežuvį reikia įtrinti druskos,pipirų ir česnakų mišiniu ir paspausti sunkiu daigtu šaltai nakčiai.Pardon-labai senai dariau ir pamiršauFlirtas


Nieko tokie,bet as ta ir jeskojau,aciu Gėlė
Vakar pabandziau,tai siendiena skaniej pavalgiau Niam niam
Man liezuvis saltas skaniau,nesijaucie ta rebuma Mirkt


Rimutele
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 235

2004-03-14 23:53 14 žinutė iš 14 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rimutele Įtraukti Rimutele Į adresų knygelę
As tai visada marinuoju pries virdama,is vakaro.Dedu prieskonius,kuriuose yra citrinos rugsties,tada isvires jis buna graziai rausvas.Darau karsta su baltu padazu,bet dazniausiai tai drebuciuose.Vienam liezuviui reikia: 1,5 valg.sauksto zelatinos uzmerkti i puse stiklines virinto vandens.I puoda ipilti 3,5 stiklines vandens ir ideti 2 arbat.saukstelius vegetos.Virti apie 15 min.Istirpinti zelatina ir supilti i ta isvirta marinata.Tada supjaustyti plonais griezineliais liezuvi,deti i inda ir uzpilti perkostu marinatu.Valgyti su krienais ir majonezu.Labai skanuTaipNiam niam.

Puslapiai: 1 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 444.270 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 20:51 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Kaip skaniai paruosti jautienos liezuvis

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai