Džiovinti pomidprai aliejuje
Nusipirkau paragauti džiovintų pomidorų saulėgrąžų aliejuje. Skanu… Gal žinot, kokias salotas galima su jais pagaminti? Žinau kad dažniausiai juos deda ant picų ir su makaronais. O kaip su salotom? Ar valgot kas nors juos?
Siaip pirma kart apie tokius girdziu reik eit nusipirkti ir paragauti…
Čia dar kas per čiūdas?
Džiovinti pomidorai? kur jie parsiduoda Ir aplamai, kas čia do daiktas?
Nu atrodo tai nelabai apetitnai - tokie susirauskleje plaukioja aliejuje… Bet skonis labai geras. Pikantiskas. Net nelabai atspetum ka valgai. Pirkau RIMI, atroDO 300-400 ml stiklainiukas kainavo 7 lt. Taip ir parasyta SUN-DRIED TOMATOES IN OIL.
Labai jau neapetitniai skamba
pamatytum, kaip dar atrodo.
Bet gal valgyt visai ir nieko būtų
Skanu su svieziu mozarelos suriu,arba galima smulkiai supjaustyta naudoti pdazuose.
Pirma karta apie tokius girdziu,ir paragaut kazkodel visiskai netraukia